Naklejki klubowe - Zapisy !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Naklejki klubowe - Zapisy !!!
ej co jest grane?
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Przestańcie się tak ciśnieniować - jak zapisy ruszą, to ruszą. Spokojne waszej babki falujące piersi...
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
z dzida jest ostatnio utrudniony kontakt, albo to takie moje zludzenie 
plotki chodzą, że pieniądze próbuje zarobić :PBonio_EQ pisze:z dzida jest ostatnio utrudniony kontakt, albo to takie moje zludzenie
Kurde Szymon gdybym wiedział że nie śpisz wczoraj to bym dzwonił.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Żeby nie milczeć:
Naklejki nie powstały przez okres świąt wielkanocnych i majówki, bo nie miałem kontaktu z bankiem, i nie mogłem się dowiedzieć, czy konto na które ma wpływać gotówka już działa.
Wracam do Warszawy we wtorek, bo teraz siedzę pod swoją Hondą i stanę na uszach, żeby dopiąć temat...
Naklejki nie powstały przez okres świąt wielkanocnych i majówki, bo nie miałem kontaktu z bankiem, i nie mogłem się dowiedzieć, czy konto na które ma wpływać gotówka już działa.
Wracam do Warszawy we wtorek, bo teraz siedzę pod swoją Hondą i stanę na uszach, żeby dopiąć temat...
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
- kugutek
- #Civic4g Member
- Auto:: EK 4
- Silnik:: 2.0
spoko bez pośpiechu 
Jak bym dostał projekt to już miesiąc temu były by wlepy

wg ankiety ludziska wybrali ten akurat wzór? jak dla mnie padaka. Phil poszło pw
btw. Dzida masz masę na głowie prowadząc firmę a na banie wziąłeś jeszcze wlepy?
btw. Dzida masz masę na głowie prowadząc firmę a na banie wziąłeś jeszcze wlepy?
jaram się starymi rupieciami
Ja szablonów nie mam na kompie, bo kumpel który robił ten wzór, który to Dzida wrzucił, rysował to ręcznie w Corelu bodajże na podstawie tych rysunków które były na forum na które głosowaliśmy. Jak ktoś z tą kasą ogarnie to ruszamy, on czeka na zamówienie, tylko my się grzebiemy tak na prawdę. Jak wtedy dałem Dzidzie tą wlepkę prototypową, to on już miał to gotowe, od tamtego czasu.
Auto Detailing
- regeneracja lakieru, zmatowiałych lamp i reflektorów
- zabezpieczanie lakieru i felg powłokami kwarcowymi oraz hybrydowymi - GTECHNIQ
- trwałe powłoki na szybę odpychające wodę - wytrzymałość ok. 12 miesięcy
tel.797 240 059
- regeneracja lakieru, zmatowiałych lamp i reflektorów
- zabezpieczanie lakieru i felg powłokami kwarcowymi oraz hybrydowymi - GTECHNIQ
- trwałe powłoki na szybę odpychające wodę - wytrzymałość ok. 12 miesięcy
tel.797 240 059