Naklejki klubowe - Zapisy !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Naklejki klubowe - Zapisy !!!
dajcie mu zyc, jak cos bedzie wiedzial to sie odezwie 
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Czasami mam ochotę odebrać ten telefon i powiedzieć głośno SPIER**LAJ, ale wiem, że każdy dzwoni indywidualnie i myśli, że nic się nie stanie przecież jak zadzwonię i spytam. Tylko, że bywają takie dni, że dzwoni właśnie 30 telefonów pod rząd, jak w call centre. Uwierzcie mi, wiem że Dzida jest zarobiony. Chłopak jest ogarnięty, ale im bardziej będziemy dupę truć i dzwonić, pisać itepe tym dłużej zejdzie. Poczekajmy grzecznie, skoro już tyle czekać mogliśmy.
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
Dzida należy na szczęscie do odpowiedzialnych osób i skoro się czegoś podejmuję to napewno poprowadzi to do końca napewno nie wyłoży lachy na to i nie powie poddaję się także spokojnie oczekiwać 
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Spokojnie, jedyne czego nie wiem żeby uruchomic zapisy to cena naklejki. Muszę zadzwonic do Bartissa i to ustalic, zaraz ogarne
Juz nawet mam osobny rachunek bankowy ogarniety i zdolnego młodziana, któy zajmie się wysyłkami 
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
To może zapisy już zaczniemy robić? I tak niezależnie od ceny, wszyscy chętni będą brać ten stuff 
Seb pisze:To może zapisy już zaczniemy robić? I tak niezależnie od ceny, wszyscy chętni będą brać ten stuff
Pierścienie NRP 150zł /kpl D16Z, D16y B16, panewki ACL RACE D seria 330zł/kpl wał
Wieksze zamówienia jeszcze taniej!!
tel.500410476, strona-www.merfiebay.com
Wieksze zamówienia jeszcze taniej!!
tel.500410476, strona-www.merfiebay.com
a jakie wkoncu te naklejki beda? bo tyle juz jest wzorow ze sie pogubilem;)
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=299922#p299922 Te, wzór hb, sedan albo shuttlea jakie wkoncu te naklejki beda? bo tyle juz jest wzorow ze sie pogubilem;)
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
no to to widzialem
myslalem ze sa juz jakies spy foto z konturami civica 
ogarniemy wysyłki i wpłaty na spokojnieDzida pisze:Spokojnie, jedyne czego nie wiem żeby uruchomic zapisy to cena naklejki. Muszę zadzwonic do Bartissa i to ustalic, zaraz ogarneJuz nawet mam osobny rachunek bankowy ogarniety i zdolnego młodziana, któy zajmie się wysyłkami