Problem z 4G i dziewczyną
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Problem z 4G i dziewczyną
powiem wam ze czytam ten temat i uwazam ze cos ze mna nie tak
bo ja bym sie cieszyla gdyby moj chlopak chcial miec 4g a tak to ja jezdze takim cudkiem
:):)
- el_kozako
- #Civic4g Member
Natomiast ja to chciałbym trafić taką lubą, która się tym interesuje 
a ja nie mam Bo AsiaWawa tez jezdzi 4g hehe
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
hehe, moja sie nie moze doczekac kiedy zrobie bude, bo wtedy niby bedzie koniec projektu i koniec ladowania hajsu w civ
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Bonio_EQ, ładowanie w Civica nigdy się nie kończy
zawsze chce się coś lepszego wsadzić. Chyba że wykorzystasz limity silnikowy i modzenia go
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
ja np przestalem ladowac, potrzebuje tylko fotel kierowcy do sedana i pozakladac elektryczne szyby, lusterka i klime i koniec projektu
. moze sie uda wyrobic do euro 2012.
a i moja dziewczyna sie nie złościła ze kazda sobote od listopada w ktora nie mialem zajęć na uczelni i nie bylo -20 stopni siedziałem w garażu żeby na wiosne wyjechać i chwała jej za to
a i moja dziewczyna sie nie złościła ze kazda sobote od listopada w ktora nie mialem zajęć na uczelni i nie bylo -20 stopni siedziałem w garażu żeby na wiosne wyjechać i chwała jej za to
A moja (była) jak usłyszała,że przed ślubem zrobię generalkę i planuję malowanie Hanki, to się rozstaliśmy i wcale nie żałuję, teraz mam 2razy więcej pieniędzy i spełniam SWOJE marzenia 
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
hell yeah !goliat pisze:A moja (była) jak usłyszała,że przed ślubem zrobię generalkę i planuję malowanie Hanki, to się rozstaliśmy i wcale nie żałuję, teraz mam 2razy więcej pieniędzy i spełniam SWOJE marzenia
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Cytując Skip'a z filmku zlotowego - "..bo te auta mają coś w sobie"goliat pisze:A moja (była) jak usłyszała,że przed ślubem zrobię generalkę i planuję malowanie Hanki, to się rozstaliśmy i wcale nie żałuję, teraz mam 2razy więcej pieniędzy i spełniam SWOJE marzenia
Trochę hardcore, ale jak jesteś szczęśliwy..
- venom
- #Civic4g Friend
- Auto:: ED8
- Silnik:: D15B2
Na początku dziewczynom nie przeszkadza samochód, a nawet cieszą się że faceci coś tam sobie grzebią, ale po pewnym czasie gdy słyszą tylko Honda, d-seria, vtec, dolot, wydech, hample, lakier, koło, forum, zlot, spot... mają tego dość. Trzeba uważać, żeby nie przegiąć. Na prawdę lepiej czasem kupić jej kwiaty niż ładować całą kasę w auto.
Jak to mówią, first human, than machine
Jak to mówią, first human, than machine
venom racja, po pewnym czasie na nie to cale otoczenie zle wplywa, no ale moja juz sie przyzwyczaila, hehe nawet sama mowi ze do kosciola c4g pojedziemy 
Z moja jak idziemy ze znajomymi do knajpki to na poczatku sie zlosci ze ja pije a ona ma prowadzic. Ale jak juz wsiadzie pozniej do auta to ma banana na twarzy