Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Strona/forum i jego ewolucja !
Może niech zostaną podziekowania, a toplista out.
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
a ja bym jeszcze na poważnie rozważył zastąpienie podpisu starych/znanych użytkowników z -civic member- na coś w stylu: -c4g fan-
ogólnie zmiany na forum idą w dobrym kierunku
ogólnie zmiany na forum idą w dobrym kierunku
bohen tez ciekawy pomysl, jestem za!
czy możecie wyłaczyć tą ocenę tematu? wku*wia to niemiłosiernie , Proszę 
rzeczywiście niczemu to nie służy a biję po oczachnogaj pisze:czy możecie wyłaczyć tą ocenę tematu? wku*wia to niemiłosiernie , Proszę
czasami jak chcę napisać posta wywala mi taki błąd (białe strona, czarny napis) why ?
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in /home1/civicfou/public_html/phpBB3/includes/utf/data/utf_compatibility_decomp.php on line 2
Mój feedback LINK
BelleM ja to mam jak chce rebus dodac na offtopicu 
ja jak chce napisać post w Ciekawych ogłoszeniach
Mój feedback LINK
- czyzyksoft
- #Civic4g Member
BelleM pisze:rzeczywiście niczemu to nie służy a biję po oczachnogaj pisze:czy możecie wyłaczyć tą ocenę tematu? wku*wia to niemiłosiernie , Proszę
czasami jak chcę napisać posta wywala mi taki błąd (białe strona, czarny napis) why ?
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in /home1/civicfou/public_html/phpBB3/includes/utf/data/utf_compatibility_decomp.php on line 2
mi tak samo z tym errorem jakk mam duzo znakow nastukanych ;/
Nowy sklep z naklejakami w BUDOWIE !
Stickers4you
znajdziecie tam przeróżne stickery w tym odwzorowane OEM naklejki, paski itp
Stickers4you
znajdziecie tam przeróżne stickery w tym odwzorowane OEM naklejki, paski itp
u mnie właśnie nie jeden krótki link i z 2-4 wyrazy np. wszytko mieści się w jeden linijce.
Mój feedback LINK
Nie wiem czy inni to też odczuwają ale od jakiegoś czasu forum strasznie wolno chodzi. Ani w pracy ani tym bardziej w domu wolnego internetu nie mam a u nas spokojnie przy każdorazowym przeładowaniu strony mógłbym zaparzyć sobie kawę. Może przesadzam, ale inne fora chodzą błyskawicznie, tutaj od kliknięcia do załadowania treści mija od kilku (lepsze dni) do nawet kilkunastu sekund
Szczerze - irytujące to jest
Szczerze - irytujące to jest
Cham, prostak i je*any służbista.
moze kwestia obciazenia serwera? zdjeciami itp? ja niekiedy tylko narzekam, nie odczowam za bardzo spowolnienia tego forum, moze kwestia jawy przegladarki? czy co kolwiek?
Raczej serwer nie daję rady bo u mnie też czasem zamula totalnie, rzadko ale zawsze.
Mój feedback LINK