Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Re: Strona/forum i jego ewolucja !
Może trzeba przy warnach wprowadzić coś takiego, że po kliknięciu na niego będzie widać który mod dał warna i wpisuje krótko za co. Oczywiście przydały by się też jakieś widełki ile trzeba czekać aż warn nam zniknie. Podobają mi się zmiany forum 
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
Moderatorzy widzą kto za co otrzymał warna. Myślę, że dla użytkowników jest to zbędna funkcja... 
xtomay pisze:Moderatorzy widzą kto za co otrzymał warna. Myślę, że dla użytkowników jest to zbędna funkcja...
Ja tam lubię wiedzieć za co dostałem nagrodę.
Zresztą to nie jest jakaś dziwna funkcja. Chyba na wszystkich forach po kliknięciu na warny pokazuje się kto warna wystawił i dlaczego.
Problemem jest, żeby coś takiego zrobić??
PS. X, nie wypowiadaj się proszę w imieniu użytkowników. Chyba, że masz ich upoważnienie? Nie, nie masz. Bo ja Cię nie upoważniałem do zabieranie głosu w moim imieniu.
Cham, prostak i je*any służbista.
Teraz nawet moderatorom się to nie wyświetla, dopiero po wejściu w profil.
Coś Ty taki zestresowany?
Coś Ty taki zestresowany?
Nie zestresowany
Po prostu jak coś ogarniać to do porządku. A nie znowu potem jakieś półśrodki będą przez X czasu.
Zmiany na forum - super. Ale niech ich zakres będzie pełny.
EDIT. Jeszcze zróbcie coś z oknem szybkiej odpowiedzi. IMO tyle emotek nie jest potrzebnych, samo okno może być mniejsze (niższe) ale jak już pisałem, przydadzą się skróty do BBCode.
Zmiany na forum - super. Ale niech ich zakres będzie pełny.
EDIT. Jeszcze zróbcie coś z oknem szybkiej odpowiedzi. IMO tyle emotek nie jest potrzebnych, samo okno może być mniejsze (niższe) ale jak już pisałem, przydadzą się skróty do BBCode.
Podobają mi się zmiany... Ale jeśli mogę to dorzucę swoje trzy grosze.
Jeśli chodzi o szybką odpowiedź, to podwójnie jest napisane Emotikony, a samo pole mogłoby być ciutke większe.
Nie rozumiem po co albo jak działa funkcja w tematach 'oznacz post jako przeczytany'.
Nie podoba mi się wyświetlanie ocen tematów w działach. Brakuje też spacji po dwukropku.
Można by usunąć podwójne dwukropki w profilach przy aucie i silniku. I wypadało by dodać literki dla mniejszości na naszym forum - dla kobiet. Chodzi mi o podziekował(a) i otrzymał(a). Nie można zapominać o tej płci pięknej
I nie podoba mi się jeszcze w podziękowaniach ciemny napis w pierwszym wierszu toplista. Jest to niewidoczne. Aha i nie rozumeim po co nam toplista.
I póki co tyle z mojej strony. Cieszę się niezmiernie, że coś dobbrego się dzieje!
Jeśli chodzi o szybką odpowiedź, to podwójnie jest napisane Emotikony, a samo pole mogłoby być ciutke większe.
Nie rozumiem po co albo jak działa funkcja w tematach 'oznacz post jako przeczytany'.
Nie podoba mi się wyświetlanie ocen tematów w działach. Brakuje też spacji po dwukropku.
Można by usunąć podwójne dwukropki w profilach przy aucie i silniku. I wypadało by dodać literki dla mniejszości na naszym forum - dla kobiet. Chodzi mi o podziekował(a) i otrzymał(a). Nie można zapominać o tej płci pięknej
I nie podoba mi się jeszcze w podziękowaniach ciemny napis w pierwszym wierszu toplista. Jest to niewidoczne. Aha i nie rozumeim po co nam toplista.
I póki co tyle z mojej strony. Cieszę się niezmiernie, że coś dobbrego się dzieje!
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!

Jest BMW!
a daloby rade aby klikajac na link/odnosnik otwieral sie w nowym oknie ?
A jaką masz myszkę? Ja otwieram na zakładach scrollem.

Jest BMW!

Jest BMW!
Aha i nie rozumeim po co nam toplista.
Ja też tego nie rozumiem.
Również nie rozumiem zasady działania oceny tematów oraz potrzeby tej funkcji. Pierwszy raz się spotkałem z taką opcją na jakimkolwiek forum.
a z mojej stony w shoucie brakuje jakiegos przewijacza, tresci za duzo sie tam nie zmiesci a jak ludzie sie dopadna to w kilka min idzie go calego zasypac, i zanim sie ktos zorientuje to nie odczyta odpowiedzi na zadane przez niego pytanie w shoucie
Według mnie akurat jest gitara. Tylko można by spłaszczyć linie, czas i nazwę użytkownika dać w poziomie.Bonio_EQ pisze:a z mojej stony w shoucie brakuje jakiegos przewijacza, tresci za duzo sie tam nie zmiesci a jak ludzie sie dopadna to w kilka min idzie go calego zasypac, i zanim sie ktos zorientuje to nie odczyta odpowiedzi na zadane przez niego pytanie w shoucie

Jest BMW!

Jest BMW!
1. zmniejszyc pole szybkiej odpowiedzi plus mniej emotek
2. usunąć podwójne dwukropki
3. usunąć pole ocen temat
4. dodać podziękował(a) itp
toplista niech zostanie moim zdaniem