Pozdro.
pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Temat dobry, ale zaznaczył bym wyraźniej warunek opisywania wg wzoru i tylko wg wzoru. Bo za chwile ktoś wklei link, ale bez screena z aukcji albo napisze żeby uważać, ale już dlaczego to niekoniecznie
Taka moja sugestia.
Pozdro.
Pozdro.
VTEC is overrated.
fix one thing. another breaks.
fix one thing. another breaks.
haha jaka muza
co do tematu to jak dla mnie zaj......y pomysl!
co do tematu to jak dla mnie zaj......y pomysl!
czy alternatod od d16z6 podpasi pod d16z2 ?
- el_kozako
- #Civic4g Member
Siema, czy jest różnica w momencie dokręcania głowicy w D15B1 a D15B2 ? ku...a no robiłem remont głowicy w czerwcu (uszczelka, uszczelniacze, szlif gniazd + test na szczelność + nowy kompletny rozrząd), znawca mechanik "guru" powiedział, że mam D15B1, ja mu tłumaczyłem, że D15B2, on tłumaczył to "zajebistym programem" z manualami. Nie ganiam się z nikim, nie depcze często, a od wymiany (marzec 2010) wjebało mi calutki olej, dobrze, że sprawdziłem bo bym silnik zajechał
. Co jest 5 ?
zmien moze mechanika ;P
podpasi ale sprawdź wtyczki bo as co najmniej dwa rodzaje... ja u siebie wymieniłem alternator na boscha 75a z Civica 6g 98r(4piny we wtyczce okrągłej pasuje jak ulał a jest mocniejszybartool pisze:czy alternatod od d16z6 podpasi pod d16z2 ?
Remont głowicy to nie wszystko a dołem pije zawsze najwięcej oleju-pierścienie...el_kozako pisze:Siema, czy jest różnica w momencie dokręcania głowicy w D15B1 a D15B2 ? ku...a no robiłem remont głowicy w czerwcu (uszczelka, uszczelniacze, szlif gniazd + test na szczelność + nowy kompletny rozrząd), znawca mechanik "guru" powiedział, że mam D15B1, ja mu tłumaczyłem, że D15B2, on tłumaczył to "zajebistym programem" z manualami. Nie ganiam się z nikim, nie depcze często, a od wymiany (marzec 2010) wjebało mi calutki olej, dobrze, że sprawdziłem bo bym silnik zajechał![]()
![]()
![]()
![]()
. Co jest 5 ?
EC8+ d13z6>>ED4 d16a7>>D16b2 sedan skasowany
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6
manual prawi, że olej wymienia się co 10k kaemów lub co 6 miesięcy w zależności co nastąpi pierwszeel_kozako pisze:a od wymiany (marzec 2010)
jaram się starymi rupieciami
Olej co pół roku?manual prawi, że olej wymienia się co 10k kaemów lub co 6 miesięcy w zależności co nastąpi pierwsze
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:

Następnym razem upewnij się czy masz rację zanim się zaczniesz śmiać
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
wybacz mu... młody i "głupi" 
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Łobuz z Ciebie! Nie wolno tak na kolegów z forum mówić... Dobra, ja polutowałem dzisiaj całe 3 kompy i zasłużyłem na rakjet fjuel 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
nic osobistego! żarcik sytuacyjny... jakoś tak się idealnie zgrało