pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
chodzi o to że na fotce na aucie sa postoje usdm przedlift, a Grom na nie choruje ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
a no to chyba ze hehe, juz myslalem ze cos z nimi jest nie tak 
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
http://www.youtube.com/watch?v=1VmMo_A9 ... re=related - nie wiem czy już było, ale nieźle urwał 
czy nosek polift podejdzie do przedlifta?
---->MOJE ASOWE ED9
Wojtuuus pisze:http://www.youtube.com/watch?v=1VmMo_A9 ... re=related - nie wiem czy już było, ale nieźle urwał
Ma ktoś może jakiekolwiek zdjęcie tego auta? Albo jakiś link?
prawie by urwal hehe
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
A ja zaczynam tydzień urlopu
I objechałem jakiegoś 6gena, który objechał Golfa
|Pewnie się nie spodziewał, że coś go prawym pasem wytnie zaraz po tym jak pojechał G3
Na koniec jeszcze jedna przygoda - dosłownie jakieś 150m od domu zmieliło mi się łożysko tylnej lewej piasty. Więc auto uziemione... 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
heh no to niezle zaczoles urlop, a ja dopiero sie obudzilem a za godz ide do roboty hehe
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Żeby było fajniej - piastę już mam w domu, ale mi kur*a sprzedano piastę do bębnów... No i jeszcze sie upiera, że tak już jest - "przecież śrubami od kół dociągniesz sobie tarcze do piasty". 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
hehe ja mechaniorem nie jestem ale jak dla mnie to srobami dokreca sie kolo a nie tarcze do piasty haha... dobra dosyc na styczen moich paczek do civ, bo biedny sie zrobilem juz a zaledwie polowa miesiaca za nami hehe
Jeżeli już mamy być precyzyjni to koło dorkęca sie nakrętkami, a tarczę wkrętami no śrubami, ale na krzyżak...Bonio_EQ pisze:hehe ja mechaniorem nie jestem ale jak dla mnie to srobami dokreca sie kolo a nie tarcze do piasty haha... dobra dosyc na styczen moich paczek do civ, bo biedny sie zrobilem juz a zaledwie polowa miesiaca za nami hehe
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.