pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Lepiej by zrobił budę.. 
a co sie sypie?
widocznie te szare tak maja, moja tez tragicznie wyglada hehe ale mam nadzieje ze w tym roku doprowadze ją do ładu
widocznie te szare tak maja, moja tez tragicznie wyglada hehe ale mam nadzieje ze w tym roku doprowadze ją do ładu
Nie, nie trzeba - dobrze zamocować zamek i śmiało można zamykać budzikblysk777 pisze:Do maski laminat to raczej zapinki są potrzebne?Bo przy około1,8zł na zwykłym zaczepie trzyma.
+ Vivere est Militare +
I kolejny rozdział inżynierki napisany... uh... czas spać 
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
A jak ja oglądam swoje filmy na jutubie ze sarym zapier*alającym Z2 to mi się łezka w oku kręci... A jak sobie przypominam jak jeździło, to mnie krew zalewa, że Z6 tak naprawdę szału nie robi 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
- el_kozako
- #Civic4g Member
DO roboty!!
Ide zarabiać na TJUNERSKIE AKCESORIA 
W Bydgoszczy drogi wcale nie lepiej wyglądają niczym durszlak... największa dziura na głównej ulicy- Fordońskiej ok 60cm:D i nie widać na drogach nikogo kto by je łatał. Omijając jedna ładujemy się w druga...Bonio_EQ pisze:http://demotywatory.pl/2550175/Dziurawskopomorskie hahaha
dobranoc...
EC8+ d13z6>>ED4 d16a7>>D16b2 sedan skasowany
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6
sie odezwał ten co "robił" swapa na manual z silnikiem po remoncie który kopci, w bude gdzie wchodząc do auta nie trzeba otwierać drzwi, wystarczy się wcisnąc tam gdzie kiedyś były progiRakuu pisze:Lepiej by zrobił budę..
A tak nawiasem mówiąc, to mam i tak więcej budy niż ty
no offence oczywiście
coś się ssący nie mieścił ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Mam takie troche banalne pytanie ale chce sie upewnić. Przy wymianie rozrządu, rozumiem, że jest tolerancja popełnienia błędu o 1 ząbek, który można skrygować aparatem zapłonowym, zgadza sie? Wymieniałem u siebie ostatnio rozrząd, i wydaje mi się, że chyba dobrze, na znaki tak jak pisało w manualu, ale silnik zaczął równo pracować jak opóźniłem troche zapłon i teraz aparat nie znajduje się po środku tych mocować do regulacji, tylko jest przesunięty prawie na maks w strone kabiny. Wszystko gra?