tylko musisz jeździć z dowodem OC i tym kwitkiem gdzie miałeś zrobiony przegląd.
ja mam tak samo
kupiłem autko na czarnych blachach i tak mi jest je szkoda przerejstrowwywać,łądnie na ich wygląda
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
to że nie chcieli ci ubezpieczyć przed rejestracją to wynik raczej głupoty ludzi w ubezpieczalni brat po kupnie auta miał podobnie w ubezpieczalni ubezpieczyć nie chcieli a wydział komunikacji zarejestrować bez ubezpieczenia tym bardziej ubezpieczyciel musi ubezpieczyć jak nie ten bo za głupi to szukaj innegodamiano341 pisze:ej no to jest CHAMSTWO W PAŃSTWIE!!kupiłem civika 17 września do 25 miał poprzedni właściciel ubezpieczenie MTU <<never to go ... miałem miecha na przerejestrowanie civa chciałem to zrobić w listopadzie mówię ok wywołam ubezpieczenie z mtu zrobię na siebie i pojadę przerejestrować z wywołaniem ubezpieczenia większych problemów mi nie robili ale gdy chciałem zrobić na siebie powiedzieli że samochód musi być przerejestrowany na mnie inaczej na kogo mają pisać jak nie ma mnie w dowodzie ... a przedłużyć na poprzedniego właściciela też nie mogłem bo on też wywołał jeszcze brał ksero ode mnie ^^ w dodatku miałem motorower przez 5 lat 40% zniżki (0 wypadków) i mi nie uznali w żadnej ubezpieczalni tych zniżek ;/ także od razu widać że to Polska syf i bajzer u mnie się nie da a u was tak XD

Jestem typowym piratem i zagrażam życiu ludzkiemu..
Było minełoKanies pisze: Oj jesteś i chyba ja wiem o tym najlepiej i kilku Twoich pasażerów z naszej wioski![]()