Nowa Edycja naklejek - Civic 4g Fanatics
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Nowa Edycja naklejek - Civic 4g Fanatics
No i mamy zwycięzce
wiec teraz kolejny ruch w stronę ich produkcji 
Beznadzieja
Wygrał poduszkowiec
Ciekawe jaka lepa wygra w przyszłym roku...
Zabawy z logiem są fajne przy naklejkach na zloty. Jak co roku będzie co innego jako lepa klubowa to zrobi się straszny bałagan.
Na forum jest ponad 4000 ludzi a głosowało 71 osób tak więc wybory uważam za nieważne
Ciekawe jaka lepa wygra w przyszłym roku...
Zabawy z logiem są fajne przy naklejkach na zloty. Jak co roku będzie co innego jako lepa klubowa to zrobi się straszny bałagan.
Na forum jest ponad 4000 ludzi a głosowało 71 osób tak więc wybory uważam za nieważne
A driver don’t pick the car... Car pick the driver !!!

Florystyka Artystyczna. Dekoracje sal i imprez. Kompozycje kwiatowe na każdą okazję
Zajrzyj na -> https://www.facebook.com/SuchyBadyl

Florystyka Artystyczna. Dekoracje sal i imprez. Kompozycje kwiatowe na każdą okazję
- venom
- #Civic4g Friend
- Auto:: ED8
- Silnik:: D15B2
ErroR, krytykować jest najłatwiej. Nie podoba się naklejka - nikt nie karze Ci jej przyklejać.
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Tak jak już wcześniej napisałem - odetnę moim zdaniem niepotrzebne elementy. Sedan i szufla nr4 wyglądają całkiem spoko, ale hatch już mi sie nie podoba. Dlatego przerobię sobie lepiszcze i będzie dobrze! 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
ErroR gdyby zainteresowanie cala ankieta i tematem ze strony forumowiczów było większe na pewno byłoby więcej głosów. Poza tym venom już wszystko napisał nikt Cie nie zmusza do naklejania naklejki.Dzida jak stoimy z tematem druku? 
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Tak bajdełej już poza tematem gustów, guścików Smuciu dzięki za podjęcie tematu! Lepy klubowej to brakowało nam już od dawna. Ja zamawiałem wersję tekstową od Black'a, ale jak będzie oficjalna lepa, to nie omieszkam zabrać kilku sztuk! Jeszcze raz
za zapał i czas poświęcony na projekty!
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
Nie napiszę nic więcej poza tym, że:
CZEKAM AŻ KTOŚ Z MODERCAJI/ADMINISTRACJI WYŚLE GRUPOWEGO MAILA/PW DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW FORUM, ŻE TAKA ANKIETA ISTNIEJE I ŁADNIE POPROSZĄ, ŻEBY ODDAĆ GŁOS, to raz.
A dwa: z mojej strony coś więcej w temacie po świętach, po teraz mam pre-christmasowe urwanie wszystkiego i absolutny brak czasu, snu i pieniędzy.
CZEKAM AŻ KTOŚ Z MODERCAJI/ADMINISTRACJI WYŚLE GRUPOWEGO MAILA/PW DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW FORUM, ŻE TAKA ANKIETA ISTNIEJE I ŁADNIE POPROSZĄ, ŻEBY ODDAĆ GŁOS, to raz.
A dwa: z mojej strony coś więcej w temacie po świętach, po teraz mam pre-christmasowe urwanie wszystkiego i absolutny brak czasu, snu i pieniędzy.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
dzida chyba kazdy tak ma, trzeba bedzie poczekac do nowego roku i jak kazdy wypocznie po swietach i sylwestrze ruszyc z tematem 
scanik jak wlepa bedzie ciekawa to tez przygarne, najwyzej oblepie se cos w domu heh
scanik jak wlepa bedzie ciekawa to tez przygarne, najwyzej oblepie se cos w domu heh
co do grupowego maila to pisałem wiadomości do moderatorów i administratorów z prośbą o wysłanie powiadomienia o ankiecie e-mailem do wszystkich użytkowników. Niestety z tego co widziałem nie doszło to do skutku
scanik dzieki za opinie
ja projekty mogę robić mi się to podoba tym bardziej ze mogę coś zrobić dla forum 
Venom po to jest forum żeby wyrażać swoje opinie, a moja jest taka że stara lepa była lepsza.
Smuciu10 naklejać nie będę ale i tak dzięki, że podjąłeś się tematu, natomiast nie zmienię zdania co do organizacji zmiany lepy, ponieważ nie powinna być to ankieta
No ale skoro wybrano już "demokratycznie" lepe to i tak nic tego nie zmieni (chyba że 3 ankieta).
Smuciu10 naklejać nie będę ale i tak dzięki, że podjąłeś się tematu, natomiast nie zmienię zdania co do organizacji zmiany lepy, ponieważ nie powinna być to ankieta
Send to all było by najlepszym rozwiązaniem, bo nie wierzę, że po forum łazi tylko 70 osób, a temat nawet nie raczył nikt podpiąćDzida pisze:Nie napiszę nic więcej poza tym, że:
No ale skoro wybrano już "demokratycznie" lepe to i tak nic tego nie zmieni (chyba że 3 ankieta).

To tylko potwierdza moją teorię, że niektórzy mają na to wyjSmuciu10 pisze:co do grupowego maila to pisałem wiadomości do moderatorów i administratorów z prośbą o wysłanie powiadomienia o ankiecie e-mailem do wszystkich użytkowników. Niestety z tego co widziałem nie doszło to do skutkuscanik dzieki za opinie
ja projekty mogę robić mi się to podoba tym bardziej ze mogę coś zrobić dla forum

dobra chlopaki nie cisnieniujcie sie, trzeba napisac to w odpowiednim dziale co sie nie podoba i tyle, moze ktos zwroci wtedy na to uwage i zrobi z tym porzadek.