haha czarna mamba hehe nie chcialem Cie urazic, poprostu ja mowie na to co Ty nazywasz czarna magia to u mnie czarna mamba hehe
no ale bede sie strzegl
flejm no wlasnie o to chodzi, ze trzeba miec z tym normalna stycznosc zeby to zrozumiec a nie z obrazkow hehe
to ściągnij sobie program, zmodź kompa i próbuj albo od scanika kup już razem z kablem usb. to podstawowy zestaw do zrozumienia w sensie żeby zacząć ogarniać temat
Ostatnio zmieniony 2010-12-16, 15:43 przez flejm, łącznie zmieniany 1 raz.
felejm wolalbym nie bo bym pewnie predzej silnik na zlom oddal jak cos potestowal, powtarzac sie nie lubie ale sie powtorze, u mnie w obrebie 80km chyba nikt sie takimi sprawami nie zajmuje dlatego moja wiedza na ten temat jest znikoma a doswiadczenie w stanie krytycznym, nie mam nawet kogos kto by podpowiedzial co nieco na zywo podczas dokonywania np jakichs zmian w mapach... wiec krotko mowiac nie ma o czym gadac hehe
ja nie mówię o strojeniu jak masz kompa przerobionego z kablem to już datalog możesz zrobić sam we własnym zakresie. koszt niewielki a może Ci się spodoba i dokupisz sondę szerokopasmową