aaaa
no to spoko, bo myslalem ze wiesz o co chodzi w tych sprawach map paliwa ecu itp, i robisz ze mnie kiche ze ja sie w tym nie lapie, hehe poprostu nie mialem okazji z tym wczesniej sie spotkac i predko sie nie spotkam tak naocznie bo u mnie w okolicy nie ma hondziarzy, najblizej to chyba 80km w jedna strone do bialegostoku, ale wes teraz i jedz w nieznane klimaty... wiec wolalem troche podpytac kogos kto sie na tym zna
w sumie bylem na strojeniu swego padla, i widzialem sonde szerokopasmowa podlanczona do kompa i zegar afr ale co z tego jak dla mnie to czarna mamba i nie chcialem kolesiowi przeszkadzac na robocie hehe
jak tu Jola Versusowa aka Czarna Mamba zaparzy to bedziemy miec sajgon
sam nie mam pojecia fioletowego o kompach strojeniu itp, fakt byłem na strojeniu u RYSa ze strojenia.pl ale co on tam robil to tez nie wiem
dobrze ze scanik wie i nam powie
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Tankian pisze:jak tu Jola Versusowa aka Czarna Mamba zaparzy to bedziemy miec sajgon
sam nie mam pojecia fioletowego o kompach strojeniu itp, fakt byłem na strojeniu u RYSa ze strojenia.pl ale co on tam robil to tez nie wiem
dobrze ze scanik wie i nam powie
hahaha, to teraz scanik pod ostrzalem pytan laikow ale sie bedzie tlumaczyl, lepiej niech zrobi liste gotowych pytan i odpowiedzi zeby nie siedziec i nie pisac kazdemu z osobna hehehe
A mam taką właśnie z auta, które miało AFR na ogniu 12,5, a do tego zapłony troszkę zmotane Shift lighty, procedury i przesuwanie odcinki i VTECa też oczywiście możliwe. W tej mapce VTEC odpalam na 4700. Kilkunastokrotne próby dowiodły, że to najlepszy moment do zapięcia fałdy
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
hehe ja juz od scanika wiele przydatnych info wyciagnolem, takze przekonal mnie do dalszej pracy nad civ, mam motywacje do dzialania hehe bedziem modzic! pozdrawiam i zycze spokojnej nocy
Bonio_EQ, czyżbyś wywoływał mnie do tablicy? widzisz, dla mnie te mapy to też zupełnie czarna... magia. I nawet wklejone tabele przez scanikwwo nie pomogły. scanikwwo, jesteś hardcorem
Tankian pisze:jak tu Jola Versusowa aka Czarna Mamba zaparzy to bedziemy miec sajgon
na prawdę nic strasznego. ciężko wytłumaczyć na odległość, ale jak siądziesz przed kompem z włączonym turboeditem, datalogiem i te pe to wszystko zaczyna mieć sens. co prawda i tak najważniejsze jest doświadczenie, żeby silnik w kłębach dymu i ognia nie skończył
dzisiaj po pracy na parkingu czekała mnie nie ciekawy widok ktoś się hakiem wpieprzył mi w zderzak, przed sama dyżurką, a ochroniarze mówią ze nic nie widzieli, chamstw w państwie
EC8+ d13z6>>ED4 d16a7>>D16b2 sedan skasowany
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6