pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
haha zebym ja sie jeszcze w tym orientowal o co tu wogle chodzi 
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Fuel map = dawki paliwa. Sam porównaj ile paliwa jest w SOHC, a ile w DOHC. Ignition, to kąty wyprzedzenia zapłonu w stopniach BTDC. Wartości minusowe są już ATDC, czyli po polsku po GMP 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
Co się dzieje na pomorzu
?

Ciekawy projekt sygnalizacji
Mój feedback LINK
scanik i tak dla mnie to czarna mabma hehe musialby mi ktos to w realu zaprezentowac i wytlumaczyc hehe
bellem porombany zwlaszcza z pomaranczowym swiatlem, jakbym se jechal z 60km/h np widze 3sec zostaly pomaranczowego ale do czego do zielonego czy do stopu? bo i tak i tak odlicza pomaranczowe tylko nie pokazujac w kierunku jakiego swiatla
bellem porombany zwlaszcza z pomaranczowym swiatlem, jakbym se jechal z 60km/h np widze 3sec zostaly pomaranczowego ale do czego do zielonego czy do stopu? bo i tak i tak odlicza pomaranczowe tylko nie pokazujac w kierunku jakiego swiatla
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Akurat przestało padać na chwilęMarcinL pisze:Co się dzieje na pomorzu?
BelleM - fajna, jeszcze tylko na żółtym przed zielonym wstrząsnąć jezdnią, coby się fruzie, bananowcy i dziady pobudziły i ruszały nie po 4 sekundach od zapalenia zielonego
BonioEQ - to spójrz na te tabelki i przyjmij, że 1 to całe piwo. Teraz spójrz ile piw trzeba wypić w kolumnie 18 w SOHC a ile w DOHC
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
ja wczoraj trasę do sycewic i z powrotem czyli łącznie jakieś 18km jechałem godzinę... większość trasy widoczność była na jakieś 10 metrów. w bolesławicach Pan z pługa zostawił na drodze psikusa w postaci nasypu śniegu, który odśnieżał. w czasie odśnieżania, zatrzymał się i cofną wyciągnąć ze śniegu inną ciężarówkę. całe szczęście, że nic z naprzeciwka nie jechało bo byłby dzwon.
jaram się starymi rupieciami
scanik no ok, sohc ma duzo na dolnych obr a mniej na wysokich a w dohc z tego co zauwazylem jest odwrotnie, wiec dohc jest mniej ekonomiczny tak? i w osiagach tak samo to wyglada? tzn ze mapa z dohc bedzie gorsza od sohc?
na zdjeciach pewnie sie widzialo, na zywo nie bardzo, one pewnie maja na blendach te doklejone napisy SPECIAL EDITION 
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Niet. PM7 ma mniej paliwa niż SOHC, więc powinien ograniczyć spalanie przy normalnej jeździeBonio_EQ pisze:scanik no ok, sohc ma duzo na dolnych obr a mniej na wysokich a w dohc z tego co zauwazylem jest odwrotnie, wiec dohc jest mniej ekonomiczny tak? i w osiagach tak samo to wyglada? tzn ze mapa z dohc bedzie gorsza od sohc?
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!