pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
no bede musial w czwartek zlapac i odsniezyc hehe
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Tutaj też napiszę, może będzie odzew jakiś. Czy ktoś osobiście zna gościa Live4TheMoments? Michał Niedźwiedzki jakby co. Ma ktoś do niego jakiś kontakt, bo mnie unika, a wisi mi ponad 350 zł. Niech jakiś uczciwy forumowicz zlituje się nade mną i da mi jakiś inny namiar na niego, bo zaczyna mnie już drażnić zaje*iście mocno.
Niebardzo mi się widzi 500 km w tym śniegu dymać i jeszcze go szukać po Lublinie.
Niebardzo mi się widzi 500 km w tym śniegu dymać i jeszcze go szukać po Lublinie.
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
Ty to jakiegoś pecha co do tych sprzedających maszscanikwwo pisze:Tutaj też napiszę, może będzie odzew jakiś. Czy ktoś osobiście zna gościa Live4TheMoments? Michał Niedźwiedzki jakby co. Ma ktoś do niego jakiś kontakt, bo mnie unika, a wisi mi ponad 350 zł. Niech jakiś uczciwy forumowicz zlituje się nade mną i da mi jakiś inny namiar na niego, bo zaczyna mnie już drażnić zaje*iście mocno.
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Bez kitu... Wcześniej u niego kupowałem i nie było żadnych problemów, więc tym większe moje zdziwienie, jak się cyrki zaczęły 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
moze przed swietami chce zarobic... ja go nie znam a co on sprzedawal wogle?
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Klimę miałem mieć w aucie... ;(
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Cały zestaw za 350zł?
to po taniości chyba że jakieś same elementy... Szkoda że ani klimy a ni kasy nie ma 
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
no ani odzewu z goscia strony, w dupe nosem... nie ladnie ale zycze szybkiego zakonczenia sprawy
ja wiem jakie to uczucie ja za 100zl sie gotowalem a co powiedziec jakby bylo to wlasnie 350zl lub wiecej
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php? ... 66#p279366
Jeśli ktoś szuka kontaktu z gościem biała chmura, to polecam lekturę.
Jeśli ktoś szuka kontaktu z gościem biała chmura, to polecam lekturę.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
scanik chyba po nowym roku jak bede ogarnial bude jak sie uda to bede mial do Ciebie interes, auto i tak bedzie stalo niepotrzebne wiec wysle do Ciebie mojego peceta i cos tam mu namodzisz... glownie chodzi mi o mapy paliwa, jeszcze jedna sprawa co mnie interesuje to na ktorej mapie paliwa auto wciaga wiecej pb? bo na seryjnej od z2 wg mnie to on o wiele wiecej żre niz seryjne b2, a jak jest w przypadku mapy od dohc? nie mialem nigdy przyjemnosci jezdzic civem d15 na mpfi i miec mozliwosc przelozenia kompa z danymi mapami, wiec ciezko mi sie okreslic co bedzie dla mnie lepszym rozwiazaniem
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Z moich skromnych obserwacji mapy z DOHC są uboższe niż SOHC:
PM6:

PM7:

Sam porównaj
PM6:

PM7:

Sam porównaj
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!