no wiec żeby zaoszczędzić kolejnych postów i wszystko było po równo to pojawił się także 4 projekt i żeby nie było zamieszania to wszystkie na raz w kupie przedstawię
no widzę ze już żadnych nie pewności nie ma wiec teraz pytanko czy mogę wystawiać ankietę co do naklejek żeby nie tarcic na darmo czasu czy jeszcze coś zmieniamy
Smuciu10 pisze:no widzę ze już żadnych nie pewności nie ma wiec teraz pytanko czy mogę wystawiać ankietę co do naklejek żeby nie tarcic na darmo czasu czy jeszcze coś zmieniamy
jak na razie głosy oddajemy i to mi sie podoba Z tego co widze, na chwile obecna projekt wygrywa:) ja sie ciesze ze do wszystko zmierza ku koncowi , oby oby oby
Auto Detailing - regeneracja lakieru, zmatowiałych lamp i reflektorów
- zabezpieczanie lakieru i felg powłokami kwarcowymi oraz hybrydowymi - GTECHNIQ
- trwałe powłoki na szybę odpychające wodę - wytrzymałość ok. 12 miesięcy
Proponuję zamknąć już ten temat, ankieta ruszyła więc nie ma po co tu już dopisywać.Może w końcu przyśpieszy temat naklejek, chociaż ja jestem zdania że kolejny wzór jest nie potrzebny były chyba już 3 albo 4 edycje naklejek klubowych i każda inna dla mnie to jest totalna głupota. Powinien zostać pierwszy wzór żeby wszyscy mieli jednakowe lepy.Ja na szczęście mam jeszcze jedną lepę z pierwszej edycji i zostanę przy niej. Inne zrzeszenia miłośników aut nie zmieniają co rok wzoru naklejki.
Masz problem z autem możemy ci pomóc,naprawy bieżące,swapy,układy hamulcowe,elektryka.Zapraszamy 505 - 225 - 052 , 510 - 213 - 585