nówka nie śmigana z ASO
pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
może i nawet jedzie , ale nie ma to jak zapie*dalać ponad 2 paki z jedna ręką na kierownicy, i bez pasów, inaczej bogatych starych muszą miećBelleM pisze:Ładnie idzie ale patrząc na komentarze pod filmikiem ubyło parę mil na liczniku i stan paliwa trochę się zmieniłWojtuuus pisze:http://www.youtube.com/watch?v=_8afGglaLJY :O
nieśmiertelni...
jaram się starymi rupieciami
coraz blizej swieta
hehe
taaa.... odkąd ja muszę kupować prezenty to święta straciły nieco na swoim uroku 
chyba się zakochałem...

chyba się zakochałem...

flejm ja sie zakochalem i sie odkochalem z legenda, akurat w miare awaryjne silniki jesli chodzi o uszczelki pod glowica 
to sprawdzone info? masakra fura! nawet tą pojemność można ścierpieć
dla mnie największym minusem jest to, że prawie wszystkie na rynku to automaty, nie wspominając, że 6cio biegowy manual jest mega rarytasem
w olsztynie lata czarna akura... poprostu mega autko 
a ten dzwiek v6... ehhh...
a ten dzwiek v6... ehhh...
to też V6 i ja też zakochany po uszy

No to wy się podniecajcie, a ja powiem tyle, że padł mi akumulator już na amen
Ja mam auto już 3 lata, a był w nim jak kupowałem.
Dziś po całonocnym ładowaniu, w czasie dnia 2 razy załączył mi się alarm przez czujni spadku napięcia. Auto ledwo odpaliło - dobrze, że wszystko z nim ok i nie musi długo kręcić ... no i cóż
210 zł nowy akumulator + muszę kupić mocowanie, bo teraz mam szeroki, a kupię już OEM wąski.
Dziś po całonocnym ładowaniu, w czasie dnia 2 razy załączył mi się alarm przez czujni spadku napięcia. Auto ledwo odpaliło - dobrze, że wszystko z nim ok i nie musi długo kręcić ... no i cóż
210 zł nowy akumulator + muszę kupić mocowanie, bo teraz mam szeroki, a kupię już OEM wąski.
Elite 3000
flejm no sprawdzone info co do tych uszczelek, jak jezdzisz normalnie to jest git ale jak bedziesz go ostrzej traktowal to jest ryzyko ze uszczelka Ci padnie, z tego co sie dowiedzialem to wiekszosc uszczelek pada przy cylindrach znajdujacych sie blizej sciany grodziowej, chyba slabe chlodzenie, do tego pali swoje, a i jeszcze co sie dowiedzialem to jak sie trafi to mozna kupic automat ale TYPE2 czyli ma ok 20-30km wiecej od zwyklej 3.2 205km, a i jeszcze Acura podobno pali wiecej jak honda,moze ze wzgledu na bogatsze wyposazenie