pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
to zaj......a pogoda byla
u mnie sucho ale pochmurno
bry 
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
hehe wczoraj o 22 wyjechalem do warszawy (220km w jedna strone) z kolega odwiesc kolezanke na lotnisko a wrocilismy o 8 rano hahaha, po drodze znalezlismy odpiety hak, umylismy i wywoskowalismy samochod (w taka pogode to bez sensu ale za darmocha mam wjazdy na myjke) i jechalismy na trasie 80-90km/h hahaha ja 27 godz na nogach ledwo cieply
moj kolega tak robi w warsztacie tyle ze plakiem i tez zdaje egzamin 
swoja droga wczoraj kolega tak umiejetnie parkowal ze przerysowal i delikatnie pogiol mi blotnik przod
swoja droga wczoraj kolega tak umiejetnie parkowal ze przerysowal i delikatnie pogiol mi blotnik przod
dzisiaj obróciło mi kolejny raz panewkę..., ale teraz wyjąłem już silnik i wymieniam wał na nominał, wraz z korbami, bo coś mi korby śmierdzą: na korbach pisze 4,3,3,2 wiec brakuje 1 korby, kiedyś ktoś musiał już mieć problem i wymienił korbę, bo obrócił panewkę w tym samym miejscu, ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło, silniczek dostanie nowe uszczelki, uszczelniacze, panewki i pierścienie...
EC8+ d13z6>>ED4 d16a7>>D16b2 sedan skasowany
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6
-
karter
Apropo . . .Da się to wykonać od dołu silnika czy zrobisz kapitalke ?
a ja znowu karkowke wcinam
hehe
Żeby wywalić wal to trzeba motorownie wyjąc, same panewki można bez wyciągania silniczka wymienić. Robię od razu remont bez szlifu cylindrów, bo poprzednio wywaliłem panewki na śmietnik po ok 460km, obróciło panewkę w tym samym miejscu, prawdopodobnie słabe smarowanie było, bo pompa oleju miała luz na osi poszczała ciśnienie gdzie się da, teraz już, wrzuciłem pompę z mojej d13 która była przerobiona zęby podawać wyższe ciśnienie
czy to jest normalne/mozliwe ze po lift-owy sedan 92rok ed4 niema regulacji reflektorów?
czy to jest normalne/mozliwe ze po lift-owy sedan 92rok ed4 niema regulacji reflektorów?
EC8+ d13z6>>ED4 d16a7>>D16b2 sedan skasowany
Ładnie idzie ale patrząc na komentarze pod filmikiem ubyło parę mil na liczniku i stan paliwa trochę się zmieniłWojtuuus pisze:http://www.youtube.com/watch?v=_8afGglaLJY :O
Mój feedback LINK