Naklejki klubowe - reaktywacja
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Naklejki klubowe - reaktywacja
wiec ja się zabieram za naklejkę z CRX no i z próba z listwami
no i dociągnięciami w poprzednich projektach
co do wykonania naklejek kiedyś dla samego siebie bylem zainteresownay drukiem naklejki i zgłosiłem się do użytkownika allegro o nicku majster1010 i mój projekt bez problemu mógł wydrukować. Miałem już do czynienia z jego naklejkami i były starannie wykonane metoda ploterowa nie odklejały się ani nic wiec myślę ze można się z nim skontaktować i zadać pytanie o zrobienia dla nas naklejek 
Ja będzie już gotowa ostateczna wersja projektów to zagadam o wycenę do znajomego który ogarnia naklejki wycinane ploterem.
Cham, prostak i je*any służbista.
miał być crx wiec jest crx
no i na probe zrobiłem wersje z listwami
faktycznie listwy wypełniają lukę nad napisem ale czy ładniej czy nie ocenę zostawiam Wam 

z listwami

z listwami

z listwami lepiej ale znów kół brakuje
A może poprostu powiększyć napisy tylko. Smuciu a dałbyś rade na shuttlu zrobić bagażnik z bmx-em?
Naprawde nieźle to wygląda. A wielkość naklejki nie potrzebna jest na całą szybe. Myśle że wystarczająco 25cm a druga proporcjonalna ale jak kto uważa. Taka będzie zauważalna (z czerwonym 4G) i nie w stylu wieśtuningu
pewnie dałbym rade z bmx
ale nie sadze żeby każdy posiadasz shuttla chciał ta nalepkę z BMX na dachu
z powiększonym napisem w górę (ponieważ na szerokość jest prawie max.) stałby się bardziej kwadratowy i wtedy raczej nie byłoby tak ładnie. C odo wielkości naklejki trzeba by był o wybrać taki rozmiar żeby wygalała proporcjonalnie
dalej czekam na glosy za i przeciw listwom 
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Ja jestem za wersją bez listw. Przy listwach znów czegoś brakuje, a konkretnie zarysu nadkola. Z kolejnymi modyfikacjami naklejka będzie się stawała nieczytelna.
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
listwy precz bo to miałbyć kontur tylko auta.
Bez konturu jest lepiej, teraz trzeba coś pogmerać z napisem 
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
no wiec pomyślałem trochę nad czcionka napisu i wybrałem jak na razie takie tematyczne hehe próby na crx ale jak będzie się podobało oczywiście w innych tez napis się zmieni 

Jak dla mnie opcja bez listw i trzeci rodzaj trzcionki
a jakby co mój ziomek pracuje w studio graficznym i robią naklejki różnego rodzaju, to tez moge rozpytac jakie by byly koszty, moze po znajomosci byłoby taniej. rozpytac ? 
Auto Detailing
- regeneracja lakieru, zmatowiałych lamp i reflektorów
- zabezpieczanie lakieru i felg powłokami kwarcowymi oraz hybrydowymi - GTECHNIQ
- trwałe powłoki na szybę odpychające wodę - wytrzymałość ok. 12 miesięcy
tel.797 240 059
- regeneracja lakieru, zmatowiałych lamp i reflektorów
- zabezpieczanie lakieru i felg powłokami kwarcowymi oraz hybrydowymi - GTECHNIQ
- trwałe powłoki na szybę odpychające wodę - wytrzymałość ok. 12 miesięcy
tel.797 240 059