Naklejki klubowe - reaktywacja
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Naklejki klubowe - reaktywacja
idealnie. Do druku, tylko jakie wielkości?
fajnie ze się podoba
a tak prezentuje się sedan:

No dobra jest spoko , a co na to szefostwo strony? Ja się jak coś piszę na 2x ed6
Dark Side
to kiedy będą zapisy bo ja też się piszę na ed6x2??
"she stay with me" bo kocham ten samochód!
k u p i e:
civica bądź concerto w automacie
k u p i e:
civica bądź concerto w automacie
ej a jak by zrobił ten napis troche większy? bo go nie bedzie prawie widać w porównaniu do konturów samochodu..
Smuciu10 pisze:fajnie ze się podobaa tak prezentuje się sedan:
Mi się podoba
no faktycznie trochę mały napis zapomniałem ze kontur jest lekko większy od hatchback
ale już poprawione:

co tak nagle ucichło? To tworzą sie te naklejki? jakie wzory i można listw tworzyć bo chętnych będzie napewno
no wzór chyba raczej większości z tego co widzę odpowiada ten ostatni wiec myślę ze trzeba było by ruszyć temat krok do przodu. Ale temat założył Dzida wiec niech on się wypowie
ja mogę dorobić jeszcze CRX obrys jakby ktoś chciał 
Ja powiem tak:
Demokratycznie rzecz biorąc, powinniśmy wziąć kilka projektów pod lupę, zrobić z tego ankietę i wybrać to, co otrzymało najwięcej głosów.
Pozwolę sobie naciągnąć trochę zasady:
Moim zdaniem projekty przedstawione przez Smuciu10 są tygrysmi wśród kotów, jeżeli chodzi o naklejki. Jeżeli w ciągu nabliższych paru dni nie pojawi się tutaj ktoś z postem "e-e, są mega z dupy, mi się podobają inne", uważam, że te projekty wygrały. Być może nalezy im sie jakaś mała kosmetyka (tu kropka, tam kreska), ale wpadają w oko i są fajne.
Dla przypomnienia, projekty wyglądają tak:
Hatchback

Shuttle

Sedan

Trzeba tylko dorobić CRXa, nanieśc poprawki, które mam nadzieje dostreżemy zanim wydrukujemy naklejki, i ognia.
To co w perwszym poście jest aktualne. Za naklejki płacę ja, dystrybowaniem naklejek mogę zająć się ja, ale jeżeli chodzi o produkcję - podejrzewam, że ktoś będzie miał lepsze układy w lepkofirmach niż ja.
Naklejka musi być dobrej jakości! Nie znam się na technikach druku, ale to nie może być taka kwadratowaa naklejka nadrukowana na przeźroczystą folię... Tmusi być sam chemat samoodu i literki do przenoszenia na transporcie, nie wiem jak to nazwać, ale wiem o co chodzi.
Jeżeli chodzi o ilości, to wstępnie zainteresowani byśmy byli:
100x hatchback
30x sedan
20x crx
10x shuttle
ahoj
Ja popytam jak to wygląda cenowo u mnie w mieście, ale znajomości żanych nie mam
Demokratycznie rzecz biorąc, powinniśmy wziąć kilka projektów pod lupę, zrobić z tego ankietę i wybrać to, co otrzymało najwięcej głosów.
Pozwolę sobie naciągnąć trochę zasady:
Moim zdaniem projekty przedstawione przez Smuciu10 są tygrysmi wśród kotów, jeżeli chodzi o naklejki. Jeżeli w ciągu nabliższych paru dni nie pojawi się tutaj ktoś z postem "e-e, są mega z dupy, mi się podobają inne", uważam, że te projekty wygrały. Być może nalezy im sie jakaś mała kosmetyka (tu kropka, tam kreska), ale wpadają w oko i są fajne.
Dla przypomnienia, projekty wyglądają tak:
Hatchback

Shuttle

Sedan

Trzeba tylko dorobić CRXa, nanieśc poprawki, które mam nadzieje dostreżemy zanim wydrukujemy naklejki, i ognia.
To co w perwszym poście jest aktualne. Za naklejki płacę ja, dystrybowaniem naklejek mogę zająć się ja, ale jeżeli chodzi o produkcję - podejrzewam, że ktoś będzie miał lepsze układy w lepkofirmach niż ja.
Naklejka musi być dobrej jakości! Nie znam się na technikach druku, ale to nie może być taka kwadratowaa naklejka nadrukowana na przeźroczystą folię... Tmusi być sam chemat samoodu i literki do przenoszenia na transporcie, nie wiem jak to nazwać, ale wiem o co chodzi.
Jeżeli chodzi o ilości, to wstępnie zainteresowani byśmy byli:
100x hatchback
30x sedan
20x crx
10x shuttle
ahoj
Ja popytam jak to wygląda cenowo u mnie w mieście, ale znajomości żanych nie mam
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Przepraszam, że post pod postem, ale analfabetyzm tego narodu wymaga, żeby rzeczy, które mają być zauważone nie były wlane w tłum.
Moja propozycja co do naklejek: Spróbować dorzucić COŚ (może np. listwy drzwiowe??) nad napis "civic4g fanatics", i sprawdzić efekt. Może będzie lepiej, fajniej, a może nie. W każdym razie wydaje mi się pusto NAD tym napisem. Wcale nie brzydko, tylko pusto. Może spróbujmy jakoś wykorzystać tą wolną przestrzeń...
Moja propozycja co do naklejek: Spróbować dorzucić COŚ (może np. listwy drzwiowe??) nad napis "civic4g fanatics", i sprawdzić efekt. Może będzie lepiej, fajniej, a może nie. W każdym razie wydaje mi się pusto NAD tym napisem. Wcale nie brzydko, tylko pusto. Może spróbujmy jakoś wykorzystać tą wolną przestrzeń...
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
A jakby zmienić rozmiar/krój czcionki? Troszkę ją zwiększyć i podnieść wyżej - coś w ten deseń:

Oczywiście wchodzą w grę tylko naklejki wycinane na ploterze. Kwestia rozmiaru... żeby były widoczne i robiły szał musiały by mieć z 40 cm długości minimum. tylko, czy wszyscy będą chcieli takie duże??

Oczywiście wchodzą w grę tylko naklejki wycinane na ploterze. Kwestia rozmiaru... żeby były widoczne i robiły szał musiały by mieć z 40 cm długości minimum. tylko, czy wszyscy będą chcieli takie duże??
Cham, prostak i je*any służbista.