A ja bym zrobił naklejki z obrysem i z samum napisam jak wyżej prezentowane. Nalepka z obrysem pasowała by w prawym bórnym rogu. przedniej szyby a sam napis duży raczej tylko w heczbeku na tylnych bocznych szybach na dole na całej długości a mały sam napis na tylnej klapie. Wiadomo jak komuś nie pasuje nakleja według uznania.
Propozycja numer 3 od Smucia10. Tylko sam kontur wycięty na ploterze w białym kolorze.
IMO nic lepszego/bardzie klimatycznego nie wymyślimy. Lepa ma być prosta, czytelna i i bezpośrednio trafiać do odbiory. Tak, żeby każdy w kilka sekund był w stanie ją odczytać, przetworzyć przez swoje szare komórki i stwierdzić - tak, tam w środku siedzi fanatyk 4 generacji Civica. Też bym chciał taką furę
Yankol idealnie to ująłeś myślę ze bardzo fajnie prezentowała by się na szybach naszych 4g czy to na przedniej czy na bocznych tylnych czy na tylnej myślę ze będzie oryginalnie
ja tez popieram ten pomysl, ma byc prosto i tak zeby kazdy pajac z lexusa, mercedesa, wiedzial ze nasze autka sa dla nas o wiele cenniejsze niz, ich gabloty kupione za gruuuuby hajs a tak wogole wlepy i ramki sie by przydaly, bo przeciez nasze grono sie poszerza non stop, sam nie mam ani tego ani tego, a tak to nawet identyfikacja forumowicza jest łatwiejsza dzieki takim szczegułom
Auto Detailing - regeneracja lakieru, zmatowiałych lamp i reflektorów
- zabezpieczanie lakieru i felg powłokami kwarcowymi oraz hybrydowymi - GTECHNIQ
- trwałe powłoki na szybę odpychające wodę - wytrzymałość ok. 12 miesięcy
ruszyło i jak widać tworzą sie projekty. Jak dla mnie to jak nie kontur to nr 4 tak na góre tylnej szyby bo boczne mam już zarezerwowane . To jeszcze kto sie podejmie druku?
Smuciu10 pisze:no i byłoby pięknie metoda ploterową długi większy napis z logiem naszego forum tak jak mówi Yankol mi jak najbardziej pomysł się podoba
właśnie stworzyłem coś takiego
w czterech wariantach
Mi sie podobają te napisy. Standardowa nr.2 jest najlepsza. Tylko nie mozemy zapomnieć ze to ma być "4G" a nie "4C". w tej czcionce są duże i małe litery wiec trzeba to poprawić
Kier
w tej czcionce (u mnie) niestety nie ma dużych ani małych liter są tylko takie jak na obrazku. Poza tym tam jest napisane 4G a nie 4C. Porównać można choćby z napisem FANATICS gdzie widać różnice miedzy "C" a "G"
Chmura
taki obrys też da rade ogarnąć bez porblemu
Smuciu10
wiem ze to jest G ;p to jest czcionka porshe tak? ja ją też mam i miałem takie "G" jak np. tu u góry na stronie czyli to "prawidłowe". Spróbuj poszukać moze innej czcionki