pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- mati070290
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Powie mi ktoś czemu dużo ludzi zmienia stożek na serie w zimę? Pierwsza zima moja ze stożkiem bedzie i niewiem czy też zmieniać
Bo stożek w zimie się piekielnie szybko brudzi.
a ja wczoraj mialem kontrole policyjna na parkingu bo stalismy sobie z ziomkami no i wpadli chlopaki,posprawdzali dokumenty i mlody policjant do mnie mowi zebym tak tej 2-jki nie ciskal w srodku miasta bo wydech jest wtedy glosny i ludzie dzwonia,a szkoda ladnego wydechu łatac,jezdzic na jeden przeglad potem drugi,trzeci az sie wydech załata a ja do niego mowie ze to z kwasiaka to nie ma co tu łatac,a on gada, "ale ja to tak nazywam ze sie zalata" i mowie mu ze ok niech bedzie,a on do mnie mowi ze nastepnym razem jak bede chcial se popgarowac to lepiej zebym se gdzies na obwodnice wyjechal
oddal dokumenty z usmiechem i finito,nie chcialem mu gadac ze w tlumiku wkladka jeszcze jest hahaha
http://www.e-grajewo.pl/wiadomosc,3_x_N ... 12843.html ode mnie z miasta,haha ale przypal
Tu trochę lepsze ujęcie http://www.youtube.com/watch?v=lsjOWYtr ... r_embedded - normalnie polski ken block
-
piasekwp
- #Civic4g Member
- Auto:: EC8
- Silnik:: D13b2
mam pytanie do was... podejdzie mi sam słupek d14a4 w miejsce d15b2? Robił ktoś taką operacje?
Sam nie podejdzie. Trzeba go przynieść

Cham, prostak i je*any służbista.
Trochę autoreklama, ale jutro siakoś w okolicach godziny 14 będę coś mówił o starych samochodach, poproszę Pana, żeby zrobił zdjęcie mojego bolida mikrofonem i puścił w radio
Radiowa Trójka 
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Nagrajcie to, bo bede wtedy w szkole