pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Za coś w końcu płacisz autocasco pysiaczku..
Tam jest wyryte 'XT' ?
hujowa sprawa..
Tam jest wyryte 'XT' ?
hujowa sprawa..
No nie xtomay płaci AC ? Bez jaj !
BTW. Kupować ode mnie jakieś zaślepki, gumki czy coś ! Wszystko pojedynczo sprzedaje, chętnych nie ma, a jak na spotach/zlotach widzę auta to często brakuje zaślepki, plasticzku czy czegoś ...
BTW. Kupować ode mnie jakieś zaślepki, gumki czy coś ! Wszystko pojedynczo sprzedaje, chętnych nie ma, a jak na spotach/zlotach widzę auta to często brakuje zaślepki, plasticzku czy czegoś ...
Elite 3000
Wtedy wszyscy mówią "to ma zapierdalać a nie wyglądać"Ryba pisze:No nie xtomay płaci AC ? Bez jaj !
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=28401
"Spiritually, everything should be turbo charged" - Turbo Yoda MCM
Z tego co pamiętam to chyba Randal od nas już tak malował i wyszedł ładny baranek 

..........
"Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
Swojego sedana ? To jakim cudem zrobił zacieki malując wałkiem
?
Elite 3000
Tak, XTOMAY i mój adres itd... Nie wiem co tam jest, jakieś kółeczka i szlaczki.Rakuu pisze:Tam jest wyryte 'XT' ?
A autorowi najchętniej połamałbym rączki.
Ryba, zgadza się - AC mam. I po raz pierwszy od 2 lat najprawdopodobniej z niego skorzystam.
ostatnio użeram się trochę z tymi ubezpieczalniami i z AC też potrafią być jaja policjant który prowadził moją sprawę opowiadał mi jak "oszukiwał" firmę ubezpieczeniową jadąc zderzył się lusterkami z autem jadącym z naprzeciwka i roztrzaskał lusterko ale przecież nie powie w ubezpieczalni co się naprawdę stało bo uznają obopólną winę i nic nie wypłacą więc napisał oświadczenie że rano wyszedł z domu a tu lusterko urwane odszkodowanie wypłacili ale zabrali 10% zniżek 
a wracając do tematu malowania jaką moglibyście polecić pastę do polerki lakieru po lakierowaniu w rozsądnych pieniądzach
a wracając do tematu malowania jaką moglibyście polecić pastę do polerki lakieru po lakierowaniu w rozsądnych pieniądzach
G3 firmy farecla, najbardziej popularna pasta, stosowana na mokro i tylko przy użyciu maszyny. Brudzi - zostają kropki, ale jako jedyna chyba jest w opakowaniach 250 gram. Cena coś ok 30 zł za 250 g.michaled6 pisze:a wracając do tematu malowania jaką moglibyście polecić pastę do polerki lakieru po lakierowaniu w rozsądnych pieniądzach
Elite 3000
G3 firmy farecla, najbardziej popularna pasta, stosowana na mokro i tylko przy użyciu maszyny. Brudzi - zostają kropki, ale jako jedyna chyba jest w opakowaniach 250 gram. Cena coś ok 30 zł za 250 g.[/quote]
tak też myślałem
dzięki
tak też myślałem
dzięki
Definicja szczęścia? Piękna, kochana i kochająca kobieta; Jack Daniels; shisha; Honda. Coś więcej potrzebne?

PS. No i zielina do towarzystwa

PS. No i zielina do towarzystwa