Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Strona/forum i jego ewolucja !
rowniez dzieki 
Z moderacją już trochę styczności w życiu miałem, to forum to moje ulubione także... - będzie gites!
Postaram się słusznie wykorzystać powierzoną mi rolę i robić tu porządki na bieżąco. No i świecić przykładem i blebleble
Dziękuję!
Postaram się słusznie wykorzystać powierzoną mi rolę i robić tu porządki na bieżąco. No i świecić przykładem i blebleble
Dziękuję!
Ale ta kolorowa segregacja grup z większych miast ma jakąś szczególnie pożyteczna funkcję dla ogółu użytkowników czy ot tak teraz się dzielimy na grupy jak w przedszkolu ?
ja uważam, że to jest dobre rozwiązanie...piotlecek pisze:Ale ta kolorowa segregacja grup z większych miast ma jakąś szczególnie pożyteczna funkcję dla ogółu użytkowników czy ot tak teraz się dzielimy na grupy jak w przedszkolu ?
nie jest to jakaś segregacja klasowa lecz pomysł rozróżnienia różnych grup lokalnych.
pomysł z podziałem na klasy poszedł do Administracji forum i jest obecnie przez nią omawiany.
Poza tym na Zlocie przedyskutowaliśmy pewne tematy dotyczące forum (jednak nie wiążące) i widzę, że niektóre z nich są już zrealizowane, a niektóre pewnie realizacji się doczekają.
Houk
hehe mega kolorowo sie robi na forum,nie wiem czy nie za bardzo no ale jak wiekszosci sie podoba i pasuje to super,najwazniejsze aby sie sprawdzalo...
Do swiat jeszcze roche czasu a u nas juz choinka:o Nie wystarczylby jeden kolor dla uzytkownikow grup lokalnych a drugi dla osob z zewnatrz?
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
hmmm... ppiotrek, bonio i inni:
nie wiem kto zaczął zabawę kredkami ale szczerze powiem, że mi to odpowiada. Każda grupa (lider) po części zobowiązuje się do zaznajamiania z członkami poszczególnych grup lokalnych. Uważam, ze będzie trochę przejrzystości i ułatwienia na forum... niebieski -> Łódź, róż -> Poznań, sinopapuciasty -> Lublin.
My w "GrupieLublin" ustaliliśmy, że osoba która chce do nas przynależeć musi się pokazać, trochę poudzielać, zrobić loda liderowi za cisowiankę i kubek pepsi oraz przede wszystkim musi przejawiać niejaki fanatyzm IV-ki.
Jest to pewnego rodzaju oficjalne poinformowanie was forumowiczów "ogólnopolskich", że w "GL" są osoby zaufane, jest z nimi kontakt (czasem przez kolegów z grupy), będą one wnosiły coś na forum poza niepotrzebnym zamętem.
Jednym słowem trochę łatwiej, fajniej, bezpieczniej i przejrzyściej będzie na forum.
PS. z tego co zauważyłem to jeden z moich postulatów do administracji się ziścił... mianowicie poszerzenie grona moderatorów do takiego stopnia, że w prawie każdej grupie lokalnej mamy jednego z nich.
pozdro i Houk
bochen
nie wiem kto zaczął zabawę kredkami ale szczerze powiem, że mi to odpowiada. Każda grupa (lider) po części zobowiązuje się do zaznajamiania z członkami poszczególnych grup lokalnych. Uważam, ze będzie trochę przejrzystości i ułatwienia na forum... niebieski -> Łódź, róż -> Poznań, sinopapuciasty -> Lublin.
My w "GrupieLublin" ustaliliśmy, że osoba która chce do nas przynależeć musi się pokazać, trochę poudzielać, zrobić loda liderowi za cisowiankę i kubek pepsi oraz przede wszystkim musi przejawiać niejaki fanatyzm IV-ki.
Jest to pewnego rodzaju oficjalne poinformowanie was forumowiczów "ogólnopolskich", że w "GL" są osoby zaufane, jest z nimi kontakt (czasem przez kolegów z grupy), będą one wnosiły coś na forum poza niepotrzebnym zamętem.
Jednym słowem trochę łatwiej, fajniej, bezpieczniej i przejrzyściej będzie na forum.
PS. z tego co zauważyłem to jeden z moich postulatów do administracji się ziścił... mianowicie poszerzenie grona moderatorów do takiego stopnia, że w prawie każdej grupie lokalnej mamy jednego z nich.
pozdro i Houk
bochen
Jak dla mnie jest za kolorowo, teraz np Zlewik nie ma koloru administratora tylko czlonka grupy lublin. Poza tym kolory zawsze swiadczyly o jakiejs pozycji danego uzytkownika np. moda i latwo go bylo rozpoznac, a teraz trzeba sie sugerowac kolorami a to sie juz troche stalo malo przejrzyste w tej sytuacji.
Ja popieram zdanie bochena. Ułatwi to nam rozróżnianie kto jest w jakiej grupie. I tak jak pisał kolega z grupy liderzy poszczególnych grup powinni znać ludzi z niej. Przyda się to przy np handlu na forum. Wiadomo, że załatwi to problemu ale przynajmniej w jakiś sposób zminimalizuje.
Racing Is Ultimate Inspiration...
"Niech będzie błogosławiony człowiek, który nie mając nic do powiedzenia powstrzymuje się od ubrania tego faktu w słowa"

"Niech będzie błogosławiony człowiek, który nie mając nic do powiedzenia powstrzymuje się od ubrania tego faktu w słowa"

Moim zdaniem, pomysł jak najbardziej ok. 
ja bym bardzo prosił, aby kolory oczojebne np. żółty nie były używane 
To zróbcie sobie swoje www i swoje forum a nie rozpierdalajcie forum ogólnopolskie bo mi to polityką PiS-owską zalatuje jak ktoś się trochę interesuje wie o co mi chodzi
Są przecież do tej pory subfora w dziale zloty każdej grupy możecie się tam podniecać kto komu tego loda zrobił i za co ale niekoniecznie muszę wiedzieć kto jest w tym najlepszy bo bedzie naznaczony kolorkiem...wow " słitaśnie"...
http://www.sweetbrokacik.pl/ może tu się zarejestrujecie ?
Forum ma być przejrzyste a nie wyglądać jak kolorowanka mojego 5 letniego chrześnika a co mnie to interesuje kto jest z grupy Zakopane czy Świnoujście podajcie mi jedem rozsądny argument bo poważnie nie czaje w czym mi zwykłemu przeciętnemu użytkownikowi ze wsi to może pomóc
Są przecież do tej pory subfora w dziale zloty każdej grupy możecie się tam podniecać kto komu tego loda zrobił i za co ale niekoniecznie muszę wiedzieć kto jest w tym najlepszy bo bedzie naznaczony kolorkiem...wow " słitaśnie"...
http://www.sweetbrokacik.pl/ może tu się zarejestrujecie ?
Forum ma być przejrzyste a nie wyglądać jak kolorowanka mojego 5 letniego chrześnika a co mnie to interesuje kto jest z grupy Zakopane czy Świnoujście podajcie mi jedem rozsądny argument bo poważnie nie czaje w czym mi zwykłemu przeciętnemu użytkownikowi ze wsi to może pomóc