Pewnie czeka aż skończysz projekt i myśli, że potem sprzedaż auto..Bonio_EQ pisze:a moja sie przyzwyczaila do tego ze pakuje hajs w starego trupa,nie lubi jak wydaje w miesiacu ponad polowe wyplaty na auto,ale czeka konca jak ogarne bude i projekt bedzie juz w miare skonczony,generalnie nienazeka na moj samochod,tylko boi sie nim jezdzic z racji tego ze jest niskie,nie przejezdza przez progi i jest twarde no i "pierdzi" wydechem haha
Problem z 4G i dziewczyną
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Re: Problem z 4G i dziewczyną
I tu błąd ! Ja przez takie coś, no może nie wprost, ale podobnie straciłem 2 dziewczyny, z czego 1 żałuje ... no ale to nie temat o tym...MUcha88_OKC pisze:Ja swojej powiedziałem ze zawsze niestety będzie na drugim miejscu
W każdym razie po raz kolejny takiego błędu nie popełnie
Elite 3000
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Ryba Wykonalne
Moja chodź jeździ Golfem II i generalnie cala jej rodzina jest użytkownikami VW, to wspiera mnie jak tylko może. Gdy ja już nie mam siły patrzeć na rudą na budzie Ona mówi: Chmura to się naprawi, nie możesz tak swojej hani zostawić. Generalnie interesuje się tym co przy niej robię lub o czym czytam. Pyta jak nie wie o co chodzi, a ja jak tylko potrafię to tłumaczę. Tak zaraziłem Ją manią Hondy i ogólnie Japońskiej motoryzacji. 
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
opowieść jak z serialuChmura pisze:oja chodź jeździ Golfem II i generalnie cala jej rodzina jest użytkownikami VW, to wspiera mnie jak tylko może. Gdy ja już nie mam siły patrzeć na rudą na budzie Ona mówi: Chmura to się naprawi, nie możesz tak swojej hani zostawić. Generalnie interesuje się tym co przy niej robię lub o czym czytam. Pyta jak nie wie o co chodzi, a ja jak tylko potrafię to tłumaczę. Tak zaraziłem Ją manią Hondy i ogólnie Japońskiej motoryzacji.

ja swoja raz po torze przewiozlem i sie jej spodobalo ;D a jak rozbilem auto to plakala bardziej po nim niz po tym ze mi sie cos stalo 
Chmura no jak wykonalne jak masz zawsze, na wszystkie pytania tylko 3 możliwe odpowiedzi, które wypisałem wcześniej + czasem dochodzi zdecydowane NIE !
Zresztą ja wcale nie zamierzam jej "zarażać", bo to jak jak by ona chciała mnie "zarazić" łażeniem na ploty czy po sklepach oglądając ciuchy/kosmetyki. Każdy ma swoje zainteresowania i tego się trzymajmy, trzeba mieć też czas dla siebie.
A i tak wiem, że po ślubie lub nawet wcześniej to wszystko się skończy, bo trzeba będzie się zająć urządzeniem mieszkania, wspólnym życiem i skończyć z pierdołami typu właśnie remontowanie starych złomów. Wtedy będę musiał sprzedać auto, kupić jakąś młodszą serię, trzymać ją pod blokiem i nie wnikać za bardzo w to jak wygląda i jak jeździ, bo nie będzie na to czasu ani pieniędzy.
Zresztą ja wcale nie zamierzam jej "zarażać", bo to jak jak by ona chciała mnie "zarazić" łażeniem na ploty czy po sklepach oglądając ciuchy/kosmetyki. Każdy ma swoje zainteresowania i tego się trzymajmy, trzeba mieć też czas dla siebie.
A i tak wiem, że po ślubie lub nawet wcześniej to wszystko się skończy, bo trzeba będzie się zająć urządzeniem mieszkania, wspólnym życiem i skończyć z pierdołami typu właśnie remontowanie starych złomów. Wtedy będę musiał sprzedać auto, kupić jakąś młodszą serię, trzymać ją pod blokiem i nie wnikać za bardzo w to jak wygląda i jak jeździ, bo nie będzie na to czasu ani pieniędzy.
Elite 3000
Kochana PolskoRyba pisze:A i tak wiem, że po ślubie lub nawet wcześniej to wszystko się skończy, bo trzeba będzie się zająć urządzeniem mieszkania, wspólnym życiem i skończyć z pierdołami typu właśnie remontowanie starych złomów. Wtedy będę musiał sprzedać auto, kupić jakąś młodszą serię, trzymać ją pod blokiem i nie wnikać za bardzo w to jak wygląda i jak jeździ, bo nie będzie na to czasu ani pieniędzy.

nie ona wie ze nie sprzedam, ze to nie oplacalne z mojej strony,poprostu wie ze jak ogarne blache to sie troche powstrzymam od wydawania kasy na ten samochod i se tam z czasem cos bede dlubal ale nie tak jak do tej pory hehe,generalnie nienazeka na moj samochod bo w zime odpala bez pierdniecia,w porownaniu do naszej audi jak zamarznie zdeka ropa heheWojtuuus pisze:Pewnie czeka aż skończysz projekt i myśli, że potem sprzedaż auto..Bonio_EQ pisze:a moja sie przyzwyczaila do tego ze pakuje hajs w starego trupa,nie lubi jak wydaje w miesiacu ponad polowe wyplaty na auto,ale czeka konca jak ogarne bude i projekt bedzie juz w miare skonczony,generalnie nienazeka na moj samochod,tylko boi sie nim jezdzic z racji tego ze jest niskie,nie przejezdza przez progi i jest twarde no i "pierdzi" wydechem hahaZrobisz to ?
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Ja Karolinie powiedziałem: puki nie zrealizuje swojej wizji 4G, nie sprzedam, ale i tak jeśli wytrwam w kompletowaniu części to potem nieopłacalne będzie sprzedać ten samochód nawet za 5 tys. pln.
'w koło Macieju' 
no dokladnie,tyle ze moja juz wie ze u mnie civ to bedzie auto sezonowe wyciagane w lato a zimy bedzie spedzac w garazu
sama juz o tym mowi ze trzeba do audi kupic opony zimowe bo honda w zime bedzie stala hahaha