WASZE ULUBIONE PIWO
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Marcel ED7
- #Civic4g Member
-
adio
Ja lubię praktycznie każde piwko, byle miało smak... piwa
a nie jakichś mydlin!
Ale wiecie chłopaki (i jedna koleżanko) co mnie śmieszy w waszych wypowiedziach najbardziej??? To, że wszyscy wypowiadacie się jak jacyś wielcy smakosze piwa "ja lubię to, bo taki smak, a tamto nie bo... ble ble ble".
A mogę się założyć że jakby wam postawić te wszystkie rodzaje piwa o których mówicie w jednakowych szklankach to pewnie nie rozróżnilibyście które jest które, hehe
tak jak ja, zresztą
pozdro
Ale wiecie chłopaki (i jedna koleżanko) co mnie śmieszy w waszych wypowiedziach najbardziej??? To, że wszyscy wypowiadacie się jak jacyś wielcy smakosze piwa "ja lubię to, bo taki smak, a tamto nie bo... ble ble ble".
A mogę się założyć że jakby wam postawić te wszystkie rodzaje piwa o których mówicie w jednakowych szklankach to pewnie nie rozróżnilibyście które jest które, hehe
pozdro
czerwona, niska i szeroka
- szczepan358
- #Civic4g Member
i tu sie kolega myli
, potrafie rozpoznac tyskie tatre mocna lecha debowe i warke strong po smaku
wygralem taki zaklad z kumplem (nagroda bylo piwo oczywiscie
) przerabialem kazdy z tych browarków dłuższy czas, moge powiedziec ze jestem piwoszem, mam tylko nadzieje ze nie przerodzi sie to w alkoholizm 
No to jestem pod wrażeniem, serio!!szczepan358 pisze:i tu sie kolega myli, potrafie rozpoznac tyskie tatre mocna lecha debowe i warke strong po smaku
Pilnuj się chłopie, pilnujszczepan358 pisze:moge powiedziec ze jestem piwoszem, mam tylko nadzieje ze nie przerodzi sie to w alkoholizm
czerwona, niska i szeroka