Problem z 4G i dziewczyną
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Problem z 4G i dziewczyną
Moja dziewczyna jest super, twierdzi że mój civ jest ładny, super brzmi, a w dodatku jak jest brudny jak po 24h lemans mówi że nie nie jest tak źle;)
także mi się udało:)
także mi się udało:)
Może nie mam 4g, ale pokrewne autko więc... 
Jak miałem Concerto to bardzo jej się podobało (o czym dowiedziałem się kiedy chciałem je już zamienić, bo wcześniej nigdy o tym nie rozmawialiśmy
). Kiedy zamieniałem Concerciaka za CRX-a podchodziła do tego bardzo sceptycznie... A to że za małe (nie można się wybrać z kimś na imprezkę itp.), nie przydatne do niczego, no i stan nie tak perfekcyjny jak Concerto
Kiedy przyjechałem do niej pierwszy raz już nieco zmieniła zdanie, że jednak nie jest takie złe
Potem nastał czas, kiedy trzeba było przewieźć jej matkę, a miejmy nadzieję moją przyszłą teściową na tylnej kanapie CRX-a
O dziwo powiedziała po wszystkim że nie jest tak źle i że w środku ładnie wygląda, zadbany itp
Problemy zaczęły się kiedy moja dziewczyna zaczęła ze mną jeździć tym samochodem
Głównie mówi, że za szybkie jest
ale ogólnie jest zadowolona
Trafiła mi się więc bardzo fajna dziewczyna, która po prostu wie że mam pier*olca na punkcie Hondy i akceptuje to
Jak miałem Concerto to bardzo jej się podobało (o czym dowiedziałem się kiedy chciałem je już zamienić, bo wcześniej nigdy o tym nie rozmawialiśmy
Potem nastał czas, kiedy trzeba było przewieźć jej matkę, a miejmy nadzieję moją przyszłą teściową na tylnej kanapie CRX-a
Problemy zaczęły się kiedy moja dziewczyna zaczęła ze mną jeździć tym samochodem
Trafiła mi się więc bardzo fajna dziewczyna, która po prostu wie że mam pier*olca na punkcie Hondy i akceptuje to
Mi ex żona powiedziała- albo będe jej poświęcał więcej czasu albo moge się spakować i wracać z moją Henią do starych a teraz czekam na sprawe rozwodową

Zawsze bardziej kochałem swoje autko niż ją
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
BolekPce pisze:Mi ex żona powiedziała- albo będe jej poświęcał więcej czasu albo moge się spakować i wracać z moją Henią do starych a teraz czekam na sprawe rozwodową
Wojtuuus pisze:BolekPce pisze:Mi ex żona powiedziała- albo będe jej poświęcał więcej czasu albo moge się spakować i wracać z moją Henią do starych a teraz czekam na sprawe rozwodową
![]()
![]()
No co życie
Ja teraz nie narzekam, bo czym bym nie podjechał to są możliwe tylko 3 odpowiedzi:
1. AHA,
2. SUPER,
3. NIE WIEM,
jak na wszystkie pytania zresztą ...
Jak ktoś oglądał reklamę ERY z Krysią (jak wchodzą do maka) to jest to dokładnie ten sam przypadek
No nie skłamałem ... raz zapytała się "co to jest?" pokazując na słupek ... Po udzielonej odpowiedzi usłyszałem ... kto zgadnie ?
:D
Ja teraz nie narzekam, bo czym bym nie podjechał to są możliwe tylko 3 odpowiedzi:
1. AHA,
2. SUPER,
3. NIE WIEM,
jak na wszystkie pytania zresztą ...
No nie skłamałem ... raz zapytała się "co to jest?" pokazując na słupek ... Po udzielonej odpowiedzi usłyszałem ... kto zgadnie ?
Elite 3000
błąd !
Nastąpiło niespotykane dotąd połączenie 2 słów "aha super"
Nastąpiło niespotykane dotąd połączenie 2 słów "aha super"
Elite 3000
- MUcha88_OKC
- #Civic4g Member
Ja swojej powiedziałem ze zawsze niestety będzie na drugim miejscu
i się obraziła haha ale powoli zaczyna łapać kto ważniejszy :p
==========NO BASS-NO FUN==========
a moja sie przyzwyczaila do tego ze pakuje hajs w starego trupa,nie lubi jak wydaje w miesiacu ponad polowe wyplaty na auto,ale czeka konca jak ogarne bude i projekt bedzie juz w miare skonczony,generalnie nienazeka na moj samochod,tylko boi sie nim jezdzic z racji tego ze jest niskie,nie przejezdza przez progi i jest twarde no i "pierdzi" wydechem haha
moja ostatnio strasznie narzeka na civika, bo wolałaby cos z miękkim zawieszeniem, ciche, do czego lepiej sie wsiada, jest ładniejsze, wygodniejsze i wogóle
pocieszam sie że narzeka na wszystko - nie tylko na auto

pocieszam sie że narzeka na wszystko - nie tylko na auto