http://www.allegro.pl/item138120955__ho ... zowa_.html
napewno jest to prawdziwa amerykańska wersja, ale jaki to jest silnik ile to ma kucy, i czy opłaca się kupowac 16V z gazem
czy ktos zna ta Hanie
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Silnik jest nieorginalny i jest to 1.5 a nie 1.3. Autko wygląda na nieco zaniedbane. Co do gazu to poszukaj na forum wypowiedzi tych co mają gaz w swoich hondach.
Ja bym wolał kupić zdrowe 1.5 i wstawić gaz (gdybym musiał) niż kupować zagazowane (chociaż to wychodzi taniej).
Ja bym wolał kupić zdrowe 1.5 i wstawić gaz (gdybym musiał) niż kupować zagazowane (chociaż to wychodzi taniej).
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Widać, że ktoś nie wie co ma.
Zdjęcie wnętrza od 1,3 gdzie widać że fotele nie są skórzane i zagłówki inne. (chyba) A Silnik 1,5.
Z gazem też nie polecam.
Polecam za to przyjżenie się czasem autkom sprzedawanym przez klubowiczy bo niektóre są naprawdę godne uwagi.
Tego bym nie kupił.
Zdjęcie wnętrza od 1,3 gdzie widać że fotele nie są skórzane i zagłówki inne. (chyba) A Silnik 1,5.
Z gazem też nie polecam.
Polecam za to przyjżenie się czasem autkom sprzedawanym przez klubowiczy bo niektóre są naprawdę godne uwagi.
Tego bym nie kupił.
Ostatnio zmieniony 2006-10-30, 12:46 przez ZlewiK, łącznie zmieniany 3 razy.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

-
asmo