pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Ale leje
Cud, że dojechałem do domu

u mnie teraz tez burza,ale zdarzylem wrocic z roboty przed,a z buta chodze jak zamknolem drzwi od klatki zaraz zaczelo lac,he doiero z roboty i jutro na 7 rano znowu 
- wladcaeldomu
- #Civic4g Member
może ich przynajmniej spod tego krzyża wypędziło :p
EF for live.. <3
Dziś zobaczyłem auto, które być może zastąpi dotychczasowe. Nie jest to jakiś super, hiper extra wóz lecz Skoda Favorit
Gdzie jest haczyk ? Auto od 1 właściciela, bezwypadkowe, garażowane, oryginalny lakier i co najlepsze oryginalnie 32 tys przebiegu. Wszystko fabryka nic nie odkręcane nic nie majstrowane. Całe zakonserwowane gorącym smarem pod ciśnieniem + środek do profili + środek do uszczelnień. 0 rdzy, żadnej ryski, obicia, otarcia NIC !!
To jest igła i to w 100% znaczenia tego słowa. Jak tylko dotychczasowy właściciel zdecyduje się sprzedać i nie będzie chciał jakiejś chorej ceny to kupuje od razu, a honda wtedy zostanie rozbrojona i do ŻYDA.
To jest igła i to w 100% znaczenia tego słowa. Jak tylko dotychczasowy właściciel zdecyduje się sprzedać i nie będzie chciał jakiejś chorej ceny to kupuje od razu, a honda wtedy zostanie rozbrojona i do ŻYDA.
Elite 3000
bardzo dobrze!
tylko pamietaj Ryba wieku auta nie przeskoczysz... i tak bedzie stare
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
Ale to nie jako auto do jazdy, tylko coś jak właśnie honda, do jeżdżenia jak jest ciepło itp, ale ta akurat konkretna skoda będzie mieć w przyszłości jakąś konkretną wartość jeśli uda mi się ją zachować w oryginalnym, niepogorszonym stanie, a honda nie ma i nie będzie mieć żadnej wartości.
No ale nie ma co się podniecać, bo starym dziadkom często zmienia się i może mu się odwidzieć i dupa
No ale nie ma co się podniecać, bo starym dziadkom często zmienia się i może mu się odwidzieć i dupa
Elite 3000
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Ryba zwariował, dajcie mu jakieś leki
Chce kupić Skode na wode
Posunięcie ze strony inwestycyjno-finansowej rozumiem jak najbardziej. Sam raczej tak bym nie zrobił. Z innej beczki. Dzisiaj udało mi się razem z Kuleszem wrzucić silnik do budy i zmienić zawias. Optymistyczna wersja, to wyjazd w poniedziałek, może wtorek przed południem 
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
scanik, czyli do końca tygodnia powinien jeździć... 
Pytanie do chłopaków z Trójmiasta!
Potrzebny nocleg dla czterech osób na koniec miesiąca - znacie jakieś namiary na schroniska młodzieżowe, kwatery prywatne czy jakieś inne tanie noclegi? Jak ktoś coś wie proszę o PW.
Potrzebny nocleg dla czterech osób na koniec miesiąca - znacie jakieś namiary na schroniska młodzieżowe, kwatery prywatne czy jakieś inne tanie noclegi? Jak ktoś coś wie proszę o PW.
- el_kozako
- #Civic4g Member
Sprawa jest podejrzana. Po deszczu, pod nogami kierowcy jest mokro
Może to być wina uszczelki od szyby przedniej? (była klejona na nowo). Gdzie szukać zonka i jak to nareperować ?
najpierw ja bym w cieply dzien sprawdzil to domowym sposobem,waz z bierzaca woda albo wiadro,i lal po samochodzie w podejzanych miejscach i wygladał wody w srodku