dawno ,dawno temu (zanim miałem 4g) znalazłem na necie fotkę (fotomontaż ... chyba ) civa 4g sedana , przerobionego na 2 drzwi ... czyli coupe
Teraz nigdzie nie mogę jej dorwać . Może ma ktoś coś takiego gdzieś w otchłani Windowsa i królestwa katalogów ?
Nawet nie wiem czy gdzies na forum tego nie było ...
Stoki Chan pisze:dawno ,dawno temu (zanim miałem 4g) znalazłem na necie fotkę (fotomontaż ... chyba ) civa 4g sedana , przerobionego na 2 drzwi ... czyli coupe
Teraz nigdzie nie mogę jej dorwać . Może ma ktoś coś takiego gdzieś w otchłani Windowsa i królestwa katalogów ?
Nawet nie wiem czy gdzies na forum tego nie było ...
Był taki myk z samochodem ZlewiKa w jego temacie - a tle jakiegoś ceglastego budynku - musisz poszukać
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Skoro juz jesteśmy przy "niezidentyfikowanych" 4g to ja mam pytanie, co to byłą za honda, mniej wiecej z rocznika 4g, podobna do Civica 3d hatchbacka, tylko troche dłuższa i z otwieranymi światłami, coś jakby miał dołożoną małą boczną szybe z tyłu. Jeździ u mnie w mieście, kilka ładnych lat temu widziałem taką z bliska, elektryka, skóra itp.
Było coś takiego jak Accord w hatchbacku?
Magnetyzery przyspieszające samochód, chip do wolnossącego dający kupę koni... Założ sobie jeszcze duże koła z tyłu i małe z przodu to bedziesz miał zawsze z górki.
Łukanyo pisze:Skoro juz jesteśmy przy "niezidentyfikowanych" 4g to ja mam pytanie, co to byłą za honda, mniej wiecej z rocznika 4g, podobna do Civica 3d hatchbacka, tylko troche dłuższa i z otwieranymi światłami, coś jakby miał dołożoną małą boczną szybe z tyłu. Jeździ u mnie w mieście, kilka ładnych lat temu widziałem taką z bliska, elektryka, skóra itp.
Było coś takiego jak Accord w hatchbacku?
Dokładnie o to mi chodziło, u mnie po wsi jeździ czarna. fajna sztuka.
Magnetyzery przyspieszające samochód, chip do wolnossącego dający kupę koni... Założ sobie jeszcze duże koła z tyłu i małe z przodu to bedziesz miał zawsze z górki.