Smycze Civic 4G
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Faktycznie wybór ogromny !!!
Co do samej smyczy BIGer masz rację, że ZH-057 (Idea) jest ok! Ale niżej jest ZH-058 (Barbies) wg mnie lepsza choć identyczna, ale zakończona od razu karabińczykiem, a nie dodatkowo jeszcze kółeczkiem...
Zaczep - (karabińczyk) LA368/367 - git!
Łącznik - zamiast LB-108 to LB-107/106 mi się bardziej podoba (o ile pasuje rozmiarem)
A na komórke:
- nie - LB-154 ani LA-316 bo nie da się odczepić komórki, LB-153 ma kiepski kształt, (Proti który to zaczep LA-106?)
- tak - wg mnie to LB-177 oczywiście zaczepione na kółeczku do karabińczyka + żyłka.
Podsumowując
Moim zdaniem to tak:
- smycz ZH-058 w kolorze czarnym z czerwonymi brzegami.

- zaczep LA367/368

- łącznik LB-107/106

- zaczep na kom. LB-177 (+kółeczko +żyłka)

- napisy na smyczy już chyba wiadomo - projekt tfidos`a jest ok!

Co wy na to ? Liczę na akceptację, bądź jakieś konkretne propozycje (zmiany), bo bedziemy tak wybierać kolejne kilka miesiecy bo wybór naprawde duuuży.
Pozdro
Co do samej smyczy BIGer masz rację, że ZH-057 (Idea) jest ok! Ale niżej jest ZH-058 (Barbies) wg mnie lepsza choć identyczna, ale zakończona od razu karabińczykiem, a nie dodatkowo jeszcze kółeczkiem...
Zaczep - (karabińczyk) LA368/367 - git!
Łącznik - zamiast LB-108 to LB-107/106 mi się bardziej podoba (o ile pasuje rozmiarem)
A na komórke:
- nie - LB-154 ani LA-316 bo nie da się odczepić komórki, LB-153 ma kiepski kształt, (Proti który to zaczep LA-106?)
- tak - wg mnie to LB-177 oczywiście zaczepione na kółeczku do karabińczyka + żyłka.
Podsumowując
Moim zdaniem to tak:
- smycz ZH-058 w kolorze czarnym z czerwonymi brzegami.

- zaczep LA367/368

- łącznik LB-107/106

- zaczep na kom. LB-177 (+kółeczko +żyłka)

- napisy na smyczy już chyba wiadomo - projekt tfidos`a jest ok!

Co wy na to ? Liczę na akceptację, bądź jakieś konkretne propozycje (zmiany), bo bedziemy tak wybierać kolejne kilka miesiecy bo wybór naprawde duuuży.
Pozdro
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Zlewik walnołem sie miało byćLA-316, wg. mnei wajnie by było gdyby smycz kończyła sie karabińczykiem normalnie i miała tą żyłke z kółkiem na telefon, wtedy każdy mugłby sobie zdecydować czy chce nosić telefon czy kluczyki np. przy okazji nei trzeba by robić dwóch rodzajów, napisy na smycz jak najbardziej ok! 
No do tego zmierzamyProti pisze:wg. mnei wajnie by było gdyby smycz kończyła sie karabińczykiem normalnie i miała tą żyłke z kółkiem na telefon, wtedy każdy mugłby sobie zdecydować czy chce nosić telefon czy kluczyki np. przy okazji nei trzeba by robić dwóch rodzajów
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board