Michuu pisze:Szkoda ze na forum nie wymyslanie sa juz bardziej glupkowate ankiety.....
WASZE ULUBIONE PIWO
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
no dla mnie w tej chwili to okazjonalne piwo... ale jak jade do rodziny do Lublina lub okolic to zawsze wracam z pelnym bagaznikiemZlewiK pisze:Nie ma Perły Chmielowej naszej królowej ?
![]()
Ostatnio zmieniony 2006-10-27, 22:40 przez HIO, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Szkoda, że w ankiecie nie ma jeszcze warki, bo to właśnie moje ulubione piwo.
Za warką stoi heineken, którego zaznaczyłem
W zasadzie dobre piwa zaczynają sie od 2zł, te kole złotówki (marketowe) są jak mocz. :zygi:
Za warką stoi heineken, którego zaznaczyłem
W zasadzie dobre piwa zaczynają sie od 2zł, te kole złotówki (marketowe) są jak mocz. :zygi:
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
Kiedyś piłem Warkę strong, ale przerzuciłem się na jasne pełne.
Zepsuło się także tyskie, teraz już nie ma takiego smaku jak kiedyś i jakby się bardziej pieni.
Zepsuło się także tyskie, teraz już nie ma takiego smaku jak kiedyś i jakby się bardziej pieni.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
BTW zapomniałem dodać, że kiedyś był Lech później Tyskie i przez bardzo krótki okres Tatra...
Teraz tak jak pisałem generalnie Specjal a czasem Żubr. Jak widać z 3city wygrywa Specjal a nie ma go w ankiecie
Pozdr
Teraz tak jak pisałem generalnie Specjal a czasem Żubr. Jak widać z 3city wygrywa Specjal a nie ma go w ankiecie
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku