pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
Ksawi
#Civic4g Member
Auto:: KanjoPlacek
Silnik:: D16Z6+hydro

Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)

Post autor: Ksawi »

Bond jest gejem :rotfl:

btw. http://www.youtube.com/watch?v=kbZg8QBJ ... re=related pięknie słychać Vtaaaaaaakkkk!!!!
Awatar użytkownika
scanikwwo
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: scanikwwo »

http://www.youtube.com/watch?v=R-RURWDH ... re=related

Ostatni komentarz gościa kręcącego filmik mnie rozj*bał :D
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.

Serdecznie pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Tankian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Tankian »

no more mr. nice guy :hurra:
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016

Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
frut
#Civic4g Member

Post autor: frut »

Macie jakiś pomysł gdzie dostane zaślepkę na dziurę po tylnej wycieraczce ? - u mnie w mieście takie rzeczy oczywiście niedostępne. Sam otwór ma 1.7cm, a dobrze by było gdyby jeszcze ta zaślepka zachodziła na blachę.
Jeśli ktoś z was ma taką w domu to chętnie kupię :]

Jutro sprawdzę jeszcze w sklepie meblowym :wstyd:

EDIT:
Czy listwa podlampowa poliftowa tylna różniła się od przedlfitowej umiejscowieniem otworu na zamek?
VTEC is overrated.
fix one thing. another breaks.
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

Post autor: Bonio »

to czy sie roznila umiejscowieniem otworu to nie wiem ale ogladajac przedlifta i polifta sa pewne roznice w samej listwie,malo rzucajace sie w oczy a jednak dla mnie listwy tylne tez sa rozne
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

bawarka mi nie odpaliła :rotfl: :wstyd: :rotfl: Ale tym razem to naprawde nie wiem co ją boli :wstyd: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Potraktowałem ją z buta , oplułem , zje8ałem jak starą ku^rwę .... jeszcze w tym miesiącu idzie do żyda :rotfl: :rotfl: :rotfl: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Ludzie , nie kupujcie nigdy BMW :wstyd: a szczególnie tych co są w waszym wieku :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza:
Awatar użytkownika
venom
#Civic4g Friend
Auto:: ED8
Silnik:: D15B2

Post autor: venom »

Różni się!

Zamek jest ok 3 cm w innym miejscu. Poza tym listwa po i przed liftowa jest inaczej wyprofilowana i ciężko ją potem dobrze spasować.
ED8 USDM '90

Obrazek
frut
#Civic4g Member

Bonio_EQ, venom dzięki.

Czyli mam przedliftowa listwe w polifcie :zdegustowany:
VTEC is overrated.
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

Post autor: Bonio »

venom pisze:Różni się!

Zamek jest ok 3 cm w innym miejscu. Poza tym listwa po i przed liftowa jest inaczej wyprofilowana i ciężko ją potem dobrze spasować.
spoko dobrze ze to potwierdziles,bo juz myslalem ze to moze ja jakies zwidy mam i wydumuje na forum rozne rzeczy albo ze kumpel mial tak poszpachlowana civ ze widac bylo roznice przy dokladniejszym oblukaniu :D
frut pisze:Bonio_EQ, venom dzięki.

Czyli mam przedliftowa listwe w polifcie :zdegustowany:
nie ma za co od tego jest forum :)
Awatar użytkownika
Baton
#Civic4g Member

Post autor: Baton »

frut pisze:Macie jakiś pomysł gdzie dostane zaślepkę na dziurę po tylnej wycieraczce ? - u mnie w mieście takie rzeczy oczywiście niedostępne. Sam otwór ma 1.7cm, a dobrze by było gdyby jeszcze ta zaślepka zachodziła na blachę.

ja dostalem na romix.pl numer zaslepki: 10142 pasuje idealnie
frut
#Civic4g Member

Baton pisze:
frut pisze:Macie jakiś pomysł gdzie dostane zaślepkę na dziurę po tylnej wycieraczce ? - u mnie w mieście takie rzeczy oczywiście niedostępne. Sam otwór ma 1.7cm, a dobrze by było gdyby jeszcze ta zaślepka zachodziła na blachę.

ja dostalem na romix.pl numer zaslepki: 10142 pasuje idealnie
Dzięki :ok:
VTEC is overrated.
Awatar użytkownika
scanikwwo
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: scanikwwo »

BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.

Serdecznie pozdrawiam!
Zablokowany