pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
MarcinL
#Civic4g Member

Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)

Post autor: MarcinL »

Ja przejechalem 15 tys km na LPG i malo kiedy mialem paliwa ponad rezerwe ;)
A pompe mam zapasową jakby sie spalila, ale nic jej nie dolega i cichutko chodzi :cwaniak:
Sprzedam części do civica shuttle, hatchbacka, sedana, crxa /viewtopic.php?f=4&t=12949&st=0&sk=t&sd=a
Obrazek
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

Post autor: Bonio »

ostatnio mialem wskazowke centralnie na czerwonym polu i tankowalem pod korek do 1 odbicia,wlazlo 35L wiec zapas paliwa napewno jest,kiedys tankowalem po odbiciu chyba z litra walalem bo chcialem do pelnej kwoty zatankowac,no i wyciagnalem pistolet i to co wlalem po odbiciu wylalo mi sie na ziemie :/ generalnie sporo jezdze na rezerwie i jakos z nia porblemu nie ma,wskazowka spada napewno ponizej czerwonego pola,raz wyjezdzilem wszystko,wtedy wskazowka spadala jakies 2-3mm ponizej czerwonego pola,az sie plywak gdzies zawiesil na baku i pokazywalo rezerwe,odpalilem auto i chcialem odjechac ale zaczol mi sie ksztusic silnik,wciskalem gaz a maxymalne obr wynosily 2,5rpm i spadaly, wylanczalem i wlaczalem silnik chyba ze 4x bo zapomnialem ze paliwo wyjezdzilem i jakos pompa dziala do dzis i czuje sie swietnie...
Awatar użytkownika
BelleM
#Civic4g Member

Post autor: BelleM »

Bonio_EQ pisze:ostatnio mialem wskazowke centralnie na czerwonym polu i tankowalem pod korek do 1 odbicia,wlazlo 35L wiec zapas paliwa napewno jest,kiedys tankowalem po odbiciu chyba z litra walalem bo chcialem do pelnej kwoty zatankowac,no i wyciagnalem pistolet i to co wlalem po odbiciu wylalo mi sie na ziemie :/ generalnie sporo jezdze na rezerwie i jakos z nia porblemu nie ma,wskazowka spada napewno ponizej czerwonego pola,raz wyjezdzilem wszystko,wtedy wskazowka spadala jakies 2-3mm ponizej czerwonego pola,az sie plywak gdzies zawiesil na baku i pokazywalo rezerwe,odpalilem auto i chcialem odjechac ale zaczol mi sie ksztusic silnik,wciskalem gaz a maxymalne obr wynosily 2,5rpm i spadaly, wylanczalem i wlaczalem silnik chyba ze 4x bo zapomnialem ze paliwo wyjezdzilem i jakos pompa dziala do dzis i czuje sie swietnie...
Potwierdzam.U mnie gdy tylko zaczyna pokazywać rezerwę to w baku jest jeszcze około 10L paliwa, sprawdzone wielokrotnie bo zawsze dolewam do pełnego :)
Mój feedback LINK
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

ja nie zawsze,tylko wtedy jak jade w dluzsza trase,np 220km w jedna strone do wawy ;P ostatnio opierdzielila mi sporo paliwa nie wiem dokladnie ile ale po powrocie do siebie do miasta zostalo mi jakas 1/5 skali w baku wiec cos w okolicach 30L opedzlowala... a zdaje sie ze w jedna stronie nie szalalem hehe,no ale hybryda na pokladzie to i na 5 biegu obr troche wyzsze ;)
Awatar użytkownika
Chudy
#Civic4g Member

Post autor: Chudy »

powoli zmieniam zdania o calibrowach ;p wracając z roboty spiąłem się w jednym, i trochę razem pośmigaliśmy po gliwicach. dzielnie trzymałem się jego niemieckiej dupy a przy najbliższej okazji go wyprzedziłem. na światłach dojeżdża i pyta co za silnik - a ja 1,5, do remontu :rotfl: pytał o parę spraw, między innymi o Rallyborne Cup więc podałem mu namiary :P 'może wpadnie' :wstyd: :hyhy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

Chudy pisze: dzielnie trzymałem się jego niemieckiej dupy a przy najbliższej okazji go wyprzedziłem. na światłach dojeżdża i pyta co za silnik - a ja 1,5, do remontu :hyhy:
pewnie zdeka sie zdziwil :D
Awatar użytkownika
Chudy
#Civic4g Member

powiedział 'to tak gania'? :P a ja sobie myślę - szału ni ma, w końcu to raptem 70/75kuca ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
MarcinL
#Civic4g Member

Chudy pisze:powiedział 'to tak gania'? :P a ja sobie myślę - szału ni ma, w końcu to raptem 70/75kuca ;p
Ty tam nawet 50 nie masz :P :rotfl: :evil:
Sprzedam części do civica shuttle, hatchbacka, sedana, crxa /viewtopic.php?f=4&t=12949&st=0&sk=t&sd=a
Obrazek
Awatar użytkownika
Chudy
#Civic4g Member

przynajmniej mam silnik :P :rotfl: :evil:
Obrazek
Awatar użytkownika
Rakuu
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Rakuu »

A ja też mam siiiiiiiiiiilniiiiiiiiiiiiiiiik noooooooooooowyyyyyyyyyyyyyyyyy! :radocha:
JECHAŁ MICHAŁ KOŃ MU ZDYCHAŁ!
www.ARdetailing.pl
Awatar użytkownika
MarcinL
#Civic4g Member

Chudy pisze:przynajmniej mam silnik :P :rotfl: :evil:
Ja mam 2 w piwnicy i w pokoju w czesciach. Przynajmniej mniej miejsca zajmują ;]
Nie wspomne o Z2 leżącym u babci :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Wojtuuus
#Civic4g Member
Auto:: i-VT
Silnik:: B16A1

Post autor: Wojtuuus »

Rakuu pisze:A ja też mam siiiiiiiiiiilniiiiiiiiiiiiiiiik noooooooooooowyyyyyyyyyyyyyyyyy! :radocha:
Jaki, jaki ? ;)
Obrazek
Zablokowany