reklama marki Honda-jakaś podpowiedź?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- damian_qbass
- #Civic4g Member
reklama marki Honda-jakaś podpowiedź?
ma ktoś może jakieś pomysł na ciekawe słowo,hasło reklamujące naszą markę aut?? :> w co uderzyć przy robieniu reklamy
Ostatnio zmieniony 2010-06-17, 13:32 przez damian_qbass, łącznie zmieniany 3 razy.
- damian_qbass
- #Civic4g Member
Re: reklama marki Honda-jakaś podpowiedź?
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
Re: Hasło reklamujące markę Honda
Damian , jak mówisz Honda to myślisz Vtec
. Silniki - to dla nich kupuje się te auta 
- damian_qbass
- #Civic4g Member
Dzięki Stoki o takie coś mi chodzi właśnie
coś w stylu "przewaga dzięki technice" -silnikom, czas ruszyć moją mózgownice 
Dym, ryk, smród oleju i rdza - Hondaaaa
taki luźny żart
Ale faktycznie wielu ludziom marka kojarzy się z vtec'iem... który jest swego rodzaju kompromisem pomiedzy typowym wolnossakiem a tjurbo.
Możesz też coś pokminić w kierunku, honda - mistrz 1.6! Bo w sumie chyba tylko nissan zbudował cos na rynek japoński z 1,6 ktore było szybsze od dohc vtec... a poza tym to hunda jest królem 1600
Ale faktycznie wielu ludziom marka kojarzy się z vtec'iem... który jest swego rodzaju kompromisem pomiedzy typowym wolnossakiem a tjurbo.
Możesz też coś pokminić w kierunku, honda - mistrz 1.6! Bo w sumie chyba tylko nissan zbudował cos na rynek japoński z 1,6 ktore było szybsze od dohc vtec... a poza tym to hunda jest królem 1600

- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
A ja gdzieś kiedyś na którymś z miliona for przeczytałem magiczne zdanie - kwintesencja jazdy Hondą :

Ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia na temat jazdy swoją Hondą?4g vtec pisze:"*Pick a gear and pay redline a visit*"
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
scanik kozak text hahaha

-ciastek- pisze:Dym, ryk, smród oleju i rdza - Hondaaaataki luźny żart
![]()
Zapomniałeś kolego o Mitsubishi, w Colcie był silnik 1,6 Mivec, miały podobną moc do Hondy, ale niestety to czysty JDM więc u nas kiepsko z takimi samochodami
W łodzi jeden koleś ma takiego Colta ale RHD.
max666, nissan tez miał szybkie 1,6! Ale to nie o tym dyskusja!