Niedzialają powiadomienia...
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Niedzialają powiadomienia...
Witam.
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że nie dostaję powiadomień e-mail o odpowiedziach na posty z forum mimo zaznaczonej opcji "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"
Nie wiem dlaczego tak się dzieje-u Was też tak jest??
Proszę Adnimistratora, żeby to sprawdził.
Z góry dziekuję!!!!
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że nie dostaję powiadomień e-mail o odpowiedziach na posty z forum mimo zaznaczonej opcji "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"
Nie wiem dlaczego tak się dzieje-u Was też tak jest??
Proszę Adnimistratora, żeby to sprawdził.
Z góry dziekuję!!!!
W pracy w Niemczech!!! W Polsce co 2 tygodnie
A Hania odpoczywa!

Hmm być może to wiecie, ale:
- gdy powiadomienie przychodzi, a nie odwiedzicie tematu klikając na link to następne już nie przyjdą...
- powiadomienie przychodzi po odpowiedzi pierwszej osoby od ostatniego logowania a nie kolejnych następnych osób...
Znowu nie przychodzi ?
- gdy powiadomienie przychodzi, a nie odwiedzicie tematu klikając na link to następne już nie przyjdą...
- powiadomienie przychodzi po odpowiedzi pierwszej osoby od ostatniego logowania a nie kolejnych następnych osób...
Znowu nie przychodzi ?
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Qjawa, BIGer, jak chodzi o powiadomienia mailowe jest wszzystko OK !! Powiadomienia na gg moga sie czasamii opóźniac badz niedochodic ale jest to spowodowane naszym pieknym i super extra wydajnym komunikatorem jakim jest gg, bo servvery sa zawsze przeładowane !!
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.