A State Of Trance 450

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

A State Of Trance 450

Post autor: bombel85 »

Jedzie ktos na ta impreze, ktora sie odbedzie 10 kwietnia we Wroclawiu?? My z bratem juz bilety mamy :D Moze sa na forum jeszcze jacys fani Trance'owych klimatow ktorzy sie wybieraja? :hyhy:
Awatar użytkownika
ThePowerOfDreams
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: A State Of Trance 450

Post autor: ThePowerOfDreams »

hmm... mega impreza, ale pracuje... niestety...

Trance 4ever! ; ]
Obrazek

-----------------> www.kuzniamocy.pl <-------------------

SWAPY, SILNIKI - SZCZECIN
mKa

Post autor: mKa »

Ja się wybieram :) udało się kupić 6 biletów w 1 puli :rotfl: armin :serce:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

No ja kupilem na spokojnie w 4 puli :D To beda teraz dluuuugie dwa miesiace oczekiwania :rotfl:
:serce: Trance :serce:

Byliscie juz na tego typu imprezach?? Bo to bedzie moj pierwszy taki event :zawstydzony:
Awatar użytkownika
Chudy
#Civic4g Member

Post autor: Chudy »

bombel85 pisze:Byliscie juz na tego typu imprezach?? Bo to bedzie moj pierwszy taki event :zawstydzony:
stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolaty :rotfl: :rotfl:

sory bombel, ale musiałem wtrącić swoją bezpośrednią ignorancję :D ale skoro jesteśmy w temacie, to czym się różni trance od szerokopojętego techno?
Obrazek
Awatar użytkownika
Biesiadnik
#Civic4g Member

Post autor: Biesiadnik »

Chudy pisze: stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolaty :rotfl: :rotfl:
:wstyd:
Chudy pisze: sory bombel, ale musiałem wtrącić swoją bezpośrednią ignorancję :D ale skoro jesteśmy w temacie, to czym się różni trance od szerokopojętego techno?

Lepiej zakończ te dyskusje... Bo nie dość że możesz tym kogoś obrazić , to jeszcze z siebie zrobisz ()....
Skoro nie lubisz, nie słuchasz, to po cholerę piszesz takie rzeczy ? Temat tyczy się czego innego.

Wracając do tematu...

Osobiście z chęcią bym pojechał ale nie wiem jak finansowo będę wyglądał... Byłem na State Of Trance, przeżycia niezapomniane, a podobno Armin daje jeszcze 10x tyle :luka: Mój brat jeździ na wszystkie tego typu imprezy i z jego opowiadań wiem że warto :luka:
Tak poza tym to Armin jest klasą samą dla siebie :cool: :super:
Obrazek
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Chudy pisze:
bombel85 pisze:Byliscie juz na tego typu imprezach?? Bo to bedzie moj pierwszy taki event :zawstydzony:
stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolaty :rotfl: :rotfl:

sory bombel, ale musiałem wtrącić swoją bezpośrednią ignorancję :D ale skoro jesteśmy w temacie, to czym się różni trance od szerokopojętego techno?
No Chudy to zes pojechal. Rownie dobrze moge sobie poopowiadac o stylu muzyki, ktorego Ty sluchasz a nic o nim pewnie nie wiem. Slucham Trance bo mi sie podoba i do reszty sie nie wtykam. Chyba za duzo sie muzy nasluchales w tym PRL'u.

A temacie, to zawsze mialem zamiar na takie cos pojechac, dla muzyki i widowiska :) Mysle ze warto bedzie i nie bedzie to ostatnia taka impreza :D
Awatar użytkownika
ThePowerOfDreams
#Civic4g Member
Kontakt:

Trance to jeden z wielu odłamów muzyki elektronicznej(techno)... i skoro ktos porownuje to do muzy z klubu "dyskoteka" to smiac mi sie chce. to tyle.
Obrazek

Awatar użytkownika
Chudy
#Civic4g Member

Post autor: Chudy »

ejjnooo chillout chłopaki :D mój tani dowcip nie miał być odebrany jako pojazd jakiś czy coś :D love, peace and honda :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
ThePowerOfDreams
#Civic4g Member
Kontakt:

: D: D: D spoko !
Obrazek

Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

Biesiadnik pisze:
Chudy pisze: stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolaty :rotfl: :rotfl:
umc umc umc umc umc.... i tyle :rotfl:

każdy słucha czego chce i każdy się nabija z czego chce ;)
Ja słucham wszystkiego i nabijam się ze wszystkiego :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Chudy pisze:ejjnooo chillout chłopaki :D mój tani dowcip nie miał być odebrany jako pojazd jakiś czy coś :D love, peace and honda :ok:
No :P Mosz na posluchanie. Wogole fajna plytka w lajtowych trance'owych klimatach ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Lr4jVaWebAU
ODPOWIEDZ