A State Of Trance 450
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
A State Of Trance 450
Jedzie ktos na ta impreze, ktora sie odbedzie 10 kwietnia we Wroclawiu?? My z bratem juz bilety mamy
Moze sa na forum jeszcze jacys fani Trance'owych klimatow ktorzy sie wybieraja? 
- ThePowerOfDreams
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Re: A State Of Trance 450
hmm... mega impreza, ale pracuje... niestety...
Trance 4ever! ; ]
Trance 4ever! ; ]
No ja kupilem na spokojnie w 4 puli
To beda teraz dluuuugie dwa miesiace oczekiwania
Trance 
Byliscie juz na tego typu imprezach?? Bo to bedzie moj pierwszy taki event
Byliscie juz na tego typu imprezach?? Bo to bedzie moj pierwszy taki event
stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolatybombel85 pisze:Byliscie juz na tego typu imprezach?? Bo to bedzie moj pierwszy taki event
sory bombel, ale musiałem wtrącić swoją bezpośrednią ignorancję

- Biesiadnik
- #Civic4g Member
Chudy pisze: stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolaty![]()
![]()
Chudy pisze: sory bombel, ale musiałem wtrącić swoją bezpośrednią ignorancjęale skoro jesteśmy w temacie, to czym się różni trance od szerokopojętego techno?
Lepiej zakończ te dyskusje... Bo nie dość że możesz tym kogoś obrazić , to jeszcze z siebie zrobisz ()....
Skoro nie lubisz, nie słuchasz, to po cholerę piszesz takie rzeczy ? Temat tyczy się czego innego.
Wracając do tematu...
Osobiście z chęcią bym pojechał ale nie wiem jak finansowo będę wyglądał... Byłem na State Of Trance, przeżycia niezapomniane, a podobno Armin daje jeszcze 10x tyle
Tak poza tym to Armin jest klasą samą dla siebie

No Chudy to zes pojechal. Rownie dobrze moge sobie poopowiadac o stylu muzyki, ktorego Ty sluchasz a nic o nim pewnie nie wiem. Slucham Trance bo mi sie podoba i do reszty sie nie wtykam. Chyba za duzo sie muzy nasluchales w tym PRL'u.Chudy pisze:stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolatybombel85 pisze:Byliscie juz na tego typu imprezach?? Bo to bedzie moj pierwszy taki event![]()
![]()
sory bombel, ale musiałem wtrącić swoją bezpośrednią ignorancjęale skoro jesteśmy w temacie, to czym się różni trance od szerokopojętego techno?
A temacie, to zawsze mialem zamiar na takie cos pojechac, dla muzyki i widowiska
- ThePowerOfDreams
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Trance to jeden z wielu odłamów muzyki elektronicznej(techno)... i skoro ktos porownuje to do muzy z klubu "dyskoteka" to smiac mi sie chce. to tyle.
ejjnooo chillout chłopaki
mój tani dowcip nie miał być odebrany jako pojazd jakiś czy coś
love, peace and honda 

- ThePowerOfDreams
- #Civic4g Member
- Kontakt:
: D: D: D spoko !
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
umc umc umc umc umc.... i tyleBiesiadnik pisze:Chudy pisze: stereotypowo - białe rękawiczki, świecące wisiorki, tabsy/koła i nacpane małolaty![]()
![]()
![]()
każdy słucha czego chce i każdy się nabija z czego chce
Ja słucham wszystkiego i nabijam się ze wszystkiego
NoChudy pisze:ejjnooo chillout chłopakimój tani dowcip nie miał być odebrany jako pojazd jakiś czy coś
love, peace and honda
http://www.youtube.com/watch?v=Lr4jVaWebAU