Ameryka :/ i walka z nielegalnymi wyścigami
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Ameryka :/ i walka z nielegalnymi wyścigami
http://www.youtube.com/watch?v=DAICt5pA ... r_embedded
Fajnie że znaleźli sposób na nich... ale jakby mi mieli zniszczyć auto to bym chyba do meksyku spieprzył... Zobaczcie jak wyglądają te auta... to nie wygląda jak jakaś tam seria tylko naprawdę ktoś się nad tymi autami namęczył. Żal mi się robi jak widzę co się z nimi dzieje... a wypruwanie silnika to już maskra:/
Na całe szczęście w PL to nie przejdzie!!
P.S... czy oni muszą do pieprzonego kurczaka tylko hondy niszczyć?!
Fajnie że znaleźli sposób na nich... ale jakby mi mieli zniszczyć auto to bym chyba do meksyku spieprzył... Zobaczcie jak wyglądają te auta... to nie wygląda jak jakaś tam seria tylko naprawdę ktoś się nad tymi autami namęczył. Żal mi się robi jak widzę co się z nimi dzieje... a wypruwanie silnika to już maskra:/
Na całe szczęście w PL to nie przejdzie!!
P.S... czy oni muszą do pieprzonego kurczaka tylko hondy niszczyć?!
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
może musclecary nie służą tam do streetracingu ?kirpek pisze:trzeba się zgodzić z przedmówcą. ale dlaczego nie widziałem jeszcze nigdzie jak niszczą ich musculecary??
bo hondy są lepsze 
wszystkie części z ED7 po kolizji -> Kraków/okolice
- el_kozako
- #Civic4g Member
http://www.youtube.com/watch?v=OnmjVKlC ... re=related <- tej mi strasznie szkoda
, ale gdyby jej owner ją szanował to powinien wiedzieć że grozi mu właśnie to co sie stało i ścigał by sie na legalnych imprezach.
ale oni chyba i tak złomują takie pozerów raczej, bo przecież zwykły 'fajt na światłach', czy przekroczenie prędkości to nie jest powód zabierania i niszczenia takich fur
bo by to doprowadziło do tego, że po drogach Cali poruszaliby się sami emeryci.