nawet czasem pogłaska karoserię jak wpadnę w jakąś dziure i cała buda wydaje tragioczne dźwięki
Problem z 4G i dziewczyną
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Problem z 4G i dziewczyną
Widzę, że moja dziewczyna wyjątkiem nie jest. Za każdym razem gdy kupię coś do auta to słyszę: "a po co Ci to", "znowu wymyślasz", "nie kombinuj", "zostaw w spokoju". Ale chyba powolutku przyzwyczaja się, że moja 4g to moja druga miłość
Niedawno mama chciała się ze mną zamienić na Matiza (Hania miała być sprzedana), to moja dziewczyna mówiła, że na moim miejscu by wzięła, bo nowsze itp.. Ale i tak ją kocham
A teraz poszliśmy na układ, że jak stanie obok mnie na światłach jakiś "kozaczek w kozackim aucie" i nawet nie będę próbował go pokarać to dostaje nagrody
A teraz poszliśmy na układ, że jak stanie obok mnie na światłach jakiś "kozaczek w kozackim aucie" i nawet nie będę próbował go pokarać to dostaje nagrody
A u mnie jak w brazylijskiej telenoweli histroia zatoczyła koło
i znów jestem z tą samą panną
Jako, że auto teraz nie jeździ i jeszcze długo nie ruszy to ... problemu nie ma, ale ostatnia scenka rodzajowa każe mi myśleć, że nic się nie zmieniło:
ONA: Jak zrobisz już to auto to chyba będzie się tylko nadawało do tego żeby stało i żeby je podziwiać ...
JA: Tak, masz rację, nie zamierzam już go użytkować
ONA: Głupi jesteś !! [I nie było to powiedziane, z przekąsem, bądź pieszczotliwie, ale normalnie
]
ONA: Jak zrobisz już to auto to chyba będzie się tylko nadawało do tego żeby stało i żeby je podziwiać ...
JA: Tak, masz rację, nie zamierzam już go użytkować
ONA: Głupi jesteś !! [I nie było to powiedziane, z przekąsem, bądź pieszczotliwie, ale normalnie
Elite 3000
-
marta
Sory z góry, ale nic tylko współczuć takich dziewczyn, które mają jakieś `ale` co do wyboru 4g czy jakiegokolwiek innego samochodu. Auto ma się podobać właścicielowi, to on a ma być z niego zadowolony. A takie argumenty że puszka, że niebezpieczne, że brzydkie itd to o kant zadka potłuc, o gustach sie nie dyskutuje, z resztą do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć. Jak kupowałam swoje padło (prawie 3,5roku temu) to chłopak truł dokładnie to samo, stare, brzydkie, tylko ładowanie kasy, niebezpieczne, po co mi 1.5, nie ma gazu, stary to pewnie pali jak smok ...srutututu no i honda to już w ogole masakra, części drogie, nie na polskie drogi (a sam aktualnie śmiga 6genem).
Reasumując nie będzie mi żaden facet decydować czy mam mieć auto takie czy siakie. Że parch, że pordzewiały, że kolorowy czy jaki tam jeszcze - to najważniejsze że ja lubię nim jeździć.
Czy z 4g przesiąde się na 5g to tylko mój wybór i nikomu nic do tego. A to, że ktoś tam sobie może uważać, że 5g jest pedalski, nie jedzie itp itd no to co ?
A zazdrość o samochód to już w ogóle jakaś porażka, raczej świadczy chyba o niedojrzałości naszej drugiej połówki. Takiego pitolenia o samochodzenie od momentu zakupu wytrzymałam niecałe 3 miesiące. Auto mam dalej a panu podziękowałam i nie żałuje.
PS. Sorki za odgrzewke tematu, ale siedzę dziś w pracy do 17 i musze coś robić żeby nie usnąć
Reasumując nie będzie mi żaden facet decydować czy mam mieć auto takie czy siakie. Że parch, że pordzewiały, że kolorowy czy jaki tam jeszcze - to najważniejsze że ja lubię nim jeździć.
Czy z 4g przesiąde się na 5g to tylko mój wybór i nikomu nic do tego. A to, że ktoś tam sobie może uważać, że 5g jest pedalski, nie jedzie itp itd no to co ?
A zazdrość o samochód to już w ogóle jakaś porażka, raczej świadczy chyba o niedojrzałości naszej drugiej połówki. Takiego pitolenia o samochodzenie od momentu zakupu wytrzymałam niecałe 3 miesiące. Auto mam dalej a panu podziękowałam i nie żałuje.
PS. Sorki za odgrzewke tematu, ale siedzę dziś w pracy do 17 i musze coś robić żeby nie usnąć
To teraz uważaj, bo przyznałaś się, że jesteś wolna i zaraz zlecą się sępy i skrzynka PW się zapcha 
Elite 3000
-
marta
Ryba pisze:To teraz uważaj, bo przyznałaś się, że jesteś wolna i zaraz zlecą się sępy i skrzynka PW się zapcha
Jesteś jak to moja siostra cioteczna kiedyś powiedziała "zatwardzaiłym singlem" ?
PS. Mnie też się nudzi
PS. Mnie też się nudzi
Elite 3000
-
marta
nie no czasem się coś trafiRyba pisze:Jesteś jak to moja siostra cioteczna kiedyś powiedziała "zatwardzaiłym singlem" ?
PS. Mnie też się nudzi
Nudzi Ci się to się zamień ? ja dziś od 8 do 17 sama siedzę w pracy i oprócz dwóch telefonów to nie było tu żywej duszy. A do 17 to chyba mnie stąd wyniosą
Nie zamieniam sie 
Ja też nikogo nie mam juz do chyba roku i jakoś mi z tym dobrze, przyzwyczaiłem się. Nie lubię poświęcać swojego czasu innym, którzy są ode mnie zupełnie różni. Bo o czym ja mam pogadać z jakąś laską jak tylk siedze w garażu, w pivnicy i lakieruje coś, albo coś innego majstruje ... no o czym ? Jak ona nie wie co ja do niej mówię, ja też nie wiem o co jej chodzi jak mi opowida o jakiś ciuchach tipsach i praktycznie tylko mnie to męczy, że muszę wymyślać coś o czym można pogadać. P*erdole takie zabawy
Ja też nikogo nie mam juz do chyba roku i jakoś mi z tym dobrze, przyzwyczaiłem się. Nie lubię poświęcać swojego czasu innym, którzy są ode mnie zupełnie różni. Bo o czym ja mam pogadać z jakąś laską jak tylk siedze w garażu, w pivnicy i lakieruje coś, albo coś innego majstruje ... no o czym ? Jak ona nie wie co ja do niej mówię, ja też nie wiem o co jej chodzi jak mi opowida o jakiś ciuchach tipsach i praktycznie tylko mnie to męczy, że muszę wymyślać coś o czym można pogadać. P*erdole takie zabawy
Elite 3000
-
marta
a już liczyłam na świąteczny dobry uczynekRyba pisze:Nie zamieniam sie
No właśnie zgadzam się. Poświecać czas trzeba, a jak nawet odrobinke przestajesz to robić to zaraz fochy i nie wiadomo jakie podejrzenia, chociaż nawet myślą nie zgreszyłeś