Naklejki klubowe - Zapisy !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Naklejki klubowe - Zapisy !!!
Sorry za poślizg - niestety wysyłka dopiero jutro.
ps. chciałem dodać że nie odnotowałem wpłaty od kolegi damiana...
edit:
Naklejki poszły dziś do wszystkich. Jako, że się trochę opóźniły - dołożyłem coś od siebie. Prośba do was. W związku z tym, że robiłem je i wysyłałem w chaosie jakiego nie znają nawet siły Destrukcji w Warhammerze Online - proszę wszystkich o sprawdzenie czy dostaliście faktycznie to co zamówiliście. Jeśli są jakieś różnice itp. - dajcie znać czym prędzej doślę to co trzeba. Mam jednak nadzieję, że wszystko ok mimo tego całego zamętu.
ps. chciałem dodać że nie odnotowałem wpłaty od kolegi damiana...
edit:
Naklejki poszły dziś do wszystkich. Jako, że się trochę opóźniły - dołożyłem coś od siebie. Prośba do was. W związku z tym, że robiłem je i wysyłałem w chaosie jakiego nie znają nawet siły Destrukcji w Warhammerze Online - proszę wszystkich o sprawdzenie czy dostaliście faktycznie to co zamówiliście. Jeśli są jakieś różnice itp. - dajcie znać czym prędzej doślę to co trzeba. Mam jednak nadzieję, że wszystko ok mimo tego całego zamętu.
KUPIĘ:
ED2 LISTWY KOMPLET
ED2 LISTWY KOMPLET
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Do mnie doszło, tylko kawałek naklejki klubowej jest naderwany.. Da się przeżyć 
Naderwany? Naderwał się papier, to fakt - jeśli jednak nakleisz i będzie widać na literce jakąś deformację - odezwij się.
KUPIĘ:
ED2 LISTWY KOMPLET
ED2 LISTWY KOMPLET
juz doszlo i naklejone ;]]]
ps.co to za advany ?

ps.co to za advany ?
do mnie też wszystko doszło i jest w najlepszym porządku
dzienx za bonusa,będzie sie dobrze prezentować

zagadka turba
BLACK pisze:To taki mały bonus - próbna partia.
a to dziekuje ;]
moje też już dotarły.wszystko ok tylko na jednej papier się naderwał i ciężko było nakleić ale dałem radę...bonusy są spoko 
"she stay with me" bo kocham ten samochód!
k u p i e:
civica bądź concerto w automacie
k u p i e:
civica bądź concerto w automacie
No i moje dziś doszły. Wielkie dzięki za gratisy