Czy to nadal civic4g "FANATICS" ??!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Czy to nadal civic4g "FANATICS" ??!!
A mi brakuje daty wpisu na górze postu zamiast na dole.
KUPIĘ:
ED2 LISTWY KOMPLET
ED2 LISTWY KOMPLET
Up topic!!! Byle tyle wpłacone... i co.. już brak poprawek. Gdzie mody.... gdzie Sb?! Jeden wieczór wystarczy by to zrobić a tu miesiąc za miesiącem mija!!!!!!!!!!!!!!
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Si! Woojas się wqrwił, bo faktem jest, że długo czekaliśmy na zmiany. Jak coś się ruszyło, to gawiedź zamilkła. Ale teraz nadal nie widać ani beermoda, ani SB, ani "pomógł"... Gdzie magik od zmian na forum wyemigrował?
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
Pewnie już sen zimowy powolutku... 
świetnie.... kasa poszła... ciekawe ile z tej kasy poszła w błoto. Przeczuwałem ze tak będzie i dlatego nie dałem nawet złotówki.... od samego początku grafik sie zabierał za to jak pies do jeza:/
Zapytam sie ziomka czy by to zrobil.. i na kiedy.
Zapytam sie ziomka czy by to zrobil.. i na kiedy.
WooojaS, dla Twojej wiadomości oraz innych ciekawskich:WooojaS pisze:świetnie.... kasa poszła... ciekawe ile z tej kasy poszła w błoto.
Ani złotówka nie została jeszcze wydana, wszystkie pieniądze mam na koncie, cała kwota na ten cel przeznaczona + inne resztki ze zbiórek. Także mylisz się... Zapłacone zostanie po wykonaniu wszystkich poprawek, lub tylko za część wykonanej pracy, zgodnie z umową.
To świetnie.WooojaS pisze:Przeczuwałem ze tak będzie i dlatego nie dałem nawet złotówki....
Informacja z 8 października z moderatorni:
W tej chwili jestem na urlopie. W Polsce będę po 25 października.
Pozdrawiam,
B M
--
W dniu 7 października 2009 17:25 użytkownik °°°ZlewiK°°° <zlewik@go2.pl> napisał:
Witam.
Proszę o pilny kontakt co dalej robimy w tym temacie.
Trwa to już tak długo a w zasadzie nie wiele zostało.
Ja i reszta moderacji zdecydowaliśmy o tym aby dać Panu
jakiś konkretny termin i ewentualnie zrezygnować jak nie
będzie reszta poprawek wykonana.
i moje stanowisko
Rozumiem Waszą gorycz, nikt nie jest zadowolony jeszcze do końca.ZlewiK pisze:Za tyle co jest zrobione i tak trzeba będzie się rozliczyć. Jeśli się nie odezwie znowu damy może ultimatum, rezygnacja i ktoś inny może skończy...
Po 25 października ostatnia rozmowa i decyzja.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

-
kohoshi
- #Civic4g Member
- Auto:: EE9
- Silnik:: B16A1++
- Kontakt:
no ale nie popadajmy w przesadę, jest postęp w stosunku do tego co było, i generalnie nie jest źle, a że zawsze może być lepiej wiadomo nie od dziś, zresztą każdemu dogodzić nie sposób.
Proponuję teraz zająć się każdy z Nas z osobna jakością tego co piszemy i utrzymywaniem jakiegoś porządku na forum, jako userzy, żeby nie robić niepotrzebnych postów, poczytać, poszukać zanim się zapyta, pisać ze zrozumieniem, jakąś tam interpunkcją i ortografią, z pożytkiem dla wszystkich, a do tego moderatorzy niech też robią swoją robotę i będzie git
Proponuję teraz zająć się każdy z Nas z osobna jakością tego co piszemy i utrzymywaniem jakiegoś porządku na forum, jako userzy, żeby nie robić niepotrzebnych postów, poczytać, poszukać zanim się zapyta, pisać ze zrozumieniem, jakąś tam interpunkcją i ortografią, z pożytkiem dla wszystkich, a do tego moderatorzy niech też robią swoją robotę i będzie git
nie to ze cos... ale przypomnij ZLEWIK "magikowi" by dokonczył to forum.
Przypominam i 0 odzewu 
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Myślę, ze gościa należy spuścić w kiblu
KUPIĘ:
ED2 LISTWY KOMPLET
ED2 LISTWY KOMPLET
Myślę, że w następnych Wszystkich Świętych gościu będzie obchodził swoje święto...