moja ballada to nie jest jakas super igla, buda jest niezla ale bez przesady no, ta z linku lepsza bude ma sadzac po fotach, no i adekwatna cena, u mnie silnik ideał, ale buda nie jest jak nowka sztuka salonowka, moja do kupienia za pol ceny tej srebrnej
Krychu pisze:moja ballada to nie jest jakas super igla, buda jest niezla ale bez przesady no, ta z linku lepsza bude ma sadzac po fotach, no i adekwatna cena, u mnie silnik ideał, ale buda nie jest jak nowka sztuka salonowka, moja do kupienia za pol ceny tej srebrnej
Twoja na fotach też wyglądała na igiełkę dopiero od Ciebie dowiedzieliśmy się że tak do końca nie jest. Więc nie wiadomo jak jest z tą pozdro
.......... "Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
Krychu pisze:moja ballada to nie jest jakas super igla, buda jest niezla ale bez przesady no, ta z linku lepsza bude ma sadzac po fotach, no i adekwatna cena, u mnie silnik ideał, ale buda nie jest jak nowka sztuka salonowka, moja do kupienia za pol ceny tej srebrnej
Twoja na fotach też wyglądała na igiełkę dopiero od Ciebie dowiedzieliśmy się że tak do końca nie jest. Więc nie wiadomo jak jest z tą pozdro
Do handlu ludzie robia cuda z samochodami, kto wie co jest pod lakierem... Ale mam nadzieje, że sie myle
Magnetyzery przyspieszające samochód, chip do wolnossącego dający kupę koni... Założ sobie jeszcze duże koła z tyłu i małe z przodu to bedziesz miał zawsze z górki.