Chyba nie wysyła wiadomości PW
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Chyba nie wysyła wiadomości PW
Albo coś źle robie albo nie potrafię wysyłać odpowiedzi na PW. Chcąc odpowiedzieć na PW odpowiedz zapisuje mi się w folderze Do wysłania i tam czeka nie wysłana (chyba). Robiąc test wysłałem PW do siebie i wiadomość z folderu Do wysłania została wysłana i znikła ale do innych użytkowników czeka w folderze. O co chodzi?
Re: Chyba nie wysyła wiadomości PW
Ponieważ kiedy uzytkownik do ktorego wyslales wiadomosc bedzie online wtedy on ja otrzyma a zniknie ona z twojego folderu do wysłania 
Sprawdz czy uzytkownicy sie loguja po wyslaniu wiadomosc, jesli tak to duze prawdopodobienstwo ze zauwazyli wiadomosc i odebrali. Jesli tak, jest to jest cos rzeczywiscie nie tak z twoimi wiadomosciami.
Jesli sie nie logowali to poprostu wiadomosc jeszcze czeka. No ale watpie zeby az tylu sie nie logowalo jesli wysylasz wiadomosci do paru uzytkownikow.
Jesli sie nie logowali to poprostu wiadomosc jeszcze czeka. No ale watpie zeby az tylu sie nie logowalo jesli wysylasz wiadomosci do paru uzytkownikow.
Jakiś czas temu napisałem PW i czekałem miesiąc na odpowiedź choć wiadomość wisiała Do wysłania, w końcu ją usunąłem. Teraz też napisałem odpowiedź na PW i wisi w folderze Do wysłania ale faktycznie odbiorca się jeszcze nie logował.
Myślałem, że wysyłając PW wiadomość idzie na konto odbiorcy i on dostaje e-maila z powiadomieniem o nowej wiadomości PW.
No dobra, poczekam zobaczę. Sory za zamiesznie.
Myślałem, że wysyłając PW wiadomość idzie na konto odbiorcy i on dostaje e-maila z powiadomieniem o nowej wiadomości PW.
No dobra, poczekam zobaczę. Sory za zamiesznie.
witam ! Mam ten sam poważny problem, osoby do których pisze są online, a wiadomosci wysylanie trafiają do "do wysłania" i nic sie z nimi nie dzieje. Mam tak od 6 dni, wczesniej było ok.
bo wysyłane wiadomości trafija do folderu "wysłane" nie wtedy kiedy dany uzer się zaloguje na forum tylko wtedy kiedy przeczyta daną wiadomość. Ktoś może się logowac codziennie a nie przeczyta waszego PW i ta wiadomość cały czas bedzie wisiała w folderze "do wysłania"