Temat Konsolowy

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Krychu

Re: Temat Konsolowy

Post autor: Krychu »

spoko ;)
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

geez ,ja próbowałem na 2 filmach i lipa :/ . Zaraz sprawdzę inne . Dzieki za info :)

btw. a to może dlatego ,że nie posiadam hdd ?
Awatar użytkownika
die_hard
#Civic4g Member

Post autor: die_hard »

hmmm a sciagasz aktualizacje softu X'a? Te co sie defaultowo po zalogowaniu do Xbox live wyswietlaja czasem?
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
Stoki Chan
#Civic4g Member

nic nie ściągam :/ . Tymczasowo nawet nie gram na Xie (psx power :P ) . Poza tym szkoda mi miejsca na memorce :P . Kumpel ściągnął sobie tego nowego dashboard'a i ma zajętą prawie całą kartę :D .
Tak przy okazji - coraz bardziej zastanawiam się czy aby nie kupić PS3 ... hdd , żadnego płacenia za granie w sieci , no i Linux ... bym się wreszcie pozbył PC z domu :P
Awatar użytkownika
die_hard
#Civic4g Member

Post autor: die_hard »

hmm to moze w tym lezy pies ;) a co do PS3 to jestem dosc sceptyczny.. bo w sumie dosc droga zabawka a gry raczej fajniejsze na x'a wychodza.. Ja tam bym poczekal na kolejnego Xboxa, bo trzeba pamietac, ze X360 wyszedl jako konkurent PS2 a rywalizuje teraz z PS3, wiec sadze ze kolejny X bedzie niebo lepszy od PS3 :)
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
Stoki Chan
#Civic4g Member

lepszy czy nie , światem i tak teraz rządzi Nintendo :P . I dobrze , bo nie samą grafiką człowiek żyje (do dzisiaj męczę plejstacje 1 , więc coś w tym jest :D )
btw. "Oldskul" to jest to :super:
Krychu

kurde, tez bym chcial sprawnego psx'a, uwielbiam te gry z tą prostą grafiką, klasa sama w sobie :super:
Stoki Chan
#Civic4g Member

http://www.rp.pl/artykul/123162,273048.html

"Polacy pokochali konsole do gier wideo"
Krychu

:super:

niedawno chcialem zaczac przechodzic moh:frontline na ps2 ale jakos mnie to zrazilo, troche porazka, trzesie tak na wyspie ze az ciezko wycelowac :orany:
Stoki Chan
#Civic4g Member

mięczak :rotfl:
Ostatnio grałem u kuzyna w Killzone 2 :hyhy: zaj......a sprawa , tam też jest taka zadyma ,że nie wiadomo gdzie ( i jak ) nawalać , hehe . Jucha pryska po ekranie zdrowo :P (ale tylko wtedy gdy obrywamy :rotfl: ) . Must Have dla posiadaczy PS3 ;)
Krychu

po kilku miesiecznej przerwie znow zaczalem grac na konsoli :hurra:
aktualnie SBK 07 (Superbike World Championship 2007), zap*erdalam na scigaczu po torach, super sie w to gra :] od hamowania az palec boli, lepszej gry ze scigaczami nie znam :)
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

Ja sobie teraz cioram pomalu na PS2 w BLACK, najlepszy jak dla mnie szuter fpp. Gierka wymiata, wszystko sie niszczy, lata dookola, pelno kurzu i swiszczace kule :hyhy: Pewnie znow bede sie meczyl nad ostatnia hardcorowa misja, a to tylko na razie na normal :zdegustowany:
ODPOWIEDZ