Czy to nadal civic4g "FANATICS" ??!!

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

g_i_l_u
#Civic4g Member

Re: Czy to nadal civic4g "FANATICS" ??!!

Post autor: g_i_l_u »

Trzeba coś zmienić. Za to powinien być już ban, właśnie za takie zdjęcia jak ma WBR (piasek). Pozdro.
Juz na spokojnie :)
Ostatnio zmieniony 2009-05-05, 18:02 przez g_i_l_u, łącznie zmieniany 1 raz.
Rudson
#Civic4g Member

Post autor: Rudson »

no ale takie komentarze jak twoj także nie są potrzebne, bo forum się psuje i przez tych którzy nakłaniają swoim zachowaniem do takich komentarzy i tych którzy się nakręcają i komentują :wstyd:
Fakt mała rewolucja by się przydała... kiedyś forum było jedyne w swoim rodzaju, było kopalnią wiedzy, i pomocy.. teraz troszkę niestety to zmieniło :(
Awatar użytkownika
Banan
#Civic4g Member

Post autor: Banan »

Temat zostaje i co mogę napisać to to, że już zostały podjęte pierwsze rozmowy.
TomiX
#Civic4g Member

Post autor: TomiX »

Nie wiem jak inni, ale według mnie licznik postów jest w ogóle nie potrzebny. Wisi mi czy mam 100 czy 1000 postów.

Ale swoją drogą to faktycznie coś jest nie tak. Zarejestrowałem się w listopadzie ubiegłego roku, tylko po to, by zobaczyć civ'a kolegi i zostałem. Wtedy atmosfera była jakaś taka... nie wiem jak to nazwać, może magiczna. Spowodowało to, że z chęcią zaglądałem na forum, czytałem o modach jakie planujecie itp. Ale teraz jest inaczej.

Miejmy nadzieję, że coś się ruszy. Niedługo kończą się matury, a kilku forumowiczów, którzy je zdają oferowało swoją pomoc.
Jak co, to ja kiedyś też zajmowałem się amatorsko grafiką, HTML'em i CSS'em, więc może też mógłbym jakoś pomóc.

Myślę, że jak już będę jakieś pomysły co należy zrobić/ulepszyć to znajdzie się ktoś chętny, by pomóc.
Obrazek
Awatar użytkownika
ppiotrek
#Civic4g Member

Post autor: ppiotrek »

Ja całkowicie popieram to co napisał Venom :padam: Sam lepiej tego nie ująłbym. Potrzebujemy więcej moderatorów! Ponadto bardzo mądrze prawi kolega Rudson. Na forum od jakiegoś czasu panuje pewna nagonka na użytkownika o nicku wbr98wa. Uważam, że jest to nie potrzebne. Psuje się tylko atmosfera na forum. Przecież chłopak nie zrobił nic złego ;)

Jeśli chodzi o wygląd forum to przyznaję - sam prosiłem o poprzedni styl administrację. Dostałem go i chciałem spróbować coś wykombinować lepszego od tego co jest... Ale wtedy xtomay założył temat, że jakiś pro grafik mógłby coś stworzyć dla nas, więc odpuściłem. Widać, że chyba jednak źle zrobiłem. :P Teraz mam matury i nie mogę, ale jak będę po i nic się nie zmieni postaram się wziąć sprawy w swoje ręce :ok:

Podsumowując mogę powiedzieć, że potrzebujemy kilku nowych moderatorów oraz trzeba stworzyć nowy styl forum!
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Obrazek

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...

Jest BMW!
Awatar użytkownika
BrzozA
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: BrzozA »

miejmy nadzieje, ze wszystko wroci na stare tory :)
ale administracje, szfostwo trzeba zmienic :P
Banan sam nie da rady wszystkiego przypilnowac ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
adamac
#Civic4g Member

Post autor: adamac »

Całkowicie sie zgadzam z przedmówcą.. Od siebie moge dodac, że zamiast licznika postów mogłoby powrucić coś ala "panel piwny".. Bylo wtedy wiadomo, kto co i ile ma do powiedzenia (poradzenia) na temat hondy. No i przez zaniechanie przez niektórych szukajki napowielalo się troche tematów na forum. Przeglądam to forum od paru lat, nawet kiedy nie mialem hondy to bywałem tutaj gościem i faktycznie.. na forum panowal taki inny klimat, pożądek... Byłem pełen podziwu dla Dodi'ego, za wkład pracy włożony w tę stronke. Może zmienił się klimat przez zmiane wyglądu, chociaż niby zawartość merytoryczna jest taka sama... Ale ciągle gdy klikam na pasku szybkiego uruchamiania 4g fanatics, mam wrażenie takiej "tymczasowości".
Obrazek
Awatar użytkownika
Wroński
#Civic4g Member

Post autor: Wroński »

-pseudobox moze zostac w takiej formie jakiej jest (albo zrobic prawdziwy)

-usunąc licznik postow bo to jest w bardzo duzej mierze zasluga spamerstwa

- wyglad moze zostac taki jaki jest bo nie chodzi o wyglad forum tylko informacje tu zawarte-takie jest moje zdanie

- usunąć tematy ktore tylko smieca forum i zostawic jeden np dotyczacy oleju gdzie zostalo zawarte najwiecej informacji i podobnie z innymi

-powrót panelu piwnego to zdecydowanie pokazywalo ze dana osoba ma cos konkretnego do powiedzenia lub aktywnia dziala w zyciu forum

-no i zmiana co nie których modów
potrzebne sa osoby ktore czesto siedza na forum i widza co sie dzieje na bieżąco
Awatar użytkownika
Rakuu
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Rakuu »

Czy w dziale "off topic" -> temacie "pseudoshoutbox" można spamować?
JECHAŁ MICHAŁ KOŃ MU ZDYCHAŁ!
www.ARdetailing.pl
Awatar użytkownika
zielina89
#Civic4g Member
Auto:: EE9
Silnik:: B16A1

Post autor: zielina89 »

Jak dla Mnie to powinno być sb ,a nie pseudoshoutbox gdzie posty się nabija .
Old School Brothers
Obrazek
ED7 d16z2 > ED7 d16a9 > EE9 b16a1 > ED9 d16z5 > ED6 d16w4 > EC8 d16w4 > EE9 b16a1
Awatar użytkownika
Rakuu
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Rakuu »

Jak dla mnie też. Ale skoro bardziej serwer obciążało i nie ma komu zrobić, no i skoro już jest pseudoshout, to pomimo naliczania postów w dziale offtopic, co jest złą rzeczą, spam w psudoshoutboxie jest chyba chlebem powszednim?
JECHAŁ MICHAŁ KOŃ MU ZDYCHAŁ!
www.ARdetailing.pl
Awatar użytkownika
xtomay
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: xtomay »

Pseudoshout ma to do siebie, że traktuje się w nim o rzeczach błahych, acz moim zdaniem powinno się to robić z umiarem.
Taka puenta puentunia. :D
I Obrazek My Honda. KLIKNIJ W OBRAZEK.
Obrazek
ODPOWIEDZ