podklad dam lajtowy, nie martwcie sie, w tym tygodniu w radiu uslyszalem fajny kawalek, uzyje go, nie bylo to hardcore fm wiec bez obaw
filmik civic 4G fanatics
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
-
Krychu
Re: filmik civic 4G fanatics
dla mojego ucha hardkor jest przyjemny http://www.youtube.com/watch?v=0FLGMvorL1g
podklad dam lajtowy, nie martwcie sie, w tym tygodniu w radiu uslyszalem fajny kawalek, uzyje go, nie bylo to hardcore fm wiec bez obaw
a premiera jutro jak wsio pojdzie z planem
Tylko uważaj z tym podkładem bo mi już kilka razy na youtube wyskoczyli z prawami autorskimi i usunęli całe audioKrychu pisze:podklad dam lajtowy, nie martwcie sie, w tym tygodniu w radiu uslyszalem fajny kawalek, uzyje go, nie bylo to hardcore fm wiec bez obawa premiera jutro jak wsio pojdzie z planem

..........
"Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
-
Krychu
mi sie to jeszcze nie zdarzylo
a oni moga sobie usuwac, ale wlosy z klaty 
hardstajl to porazka, nie ma sie ni jak do marki Honda
, musi byc cos z klasa i odpowiednim beatem, nie za wolne ni za szybkie , juz ja wierze w Twoj instynkt Krycha, dziwekowy of korz

Witam ja tez jestem za czyms innym niz Hardcor myslalem raczej nad jakims meksykanskim rapem moze jakas japanen nuten
nie wiem ale Hardcor nie pasuje wogole do Hondy 
ble
cos fajnego a nie taka zamulke
cos fajnego a nie taka zamulke
Moje D16z2 --> http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=9979
- grzesiek84
- #Civic4g Member
- Auto:: Bmw E34
- Silnik:: 540I
dokładnie coś żywego krzysiu daj