chrońmy klasyki i young timery!!

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

stealth
#Civic4g Member

Re: chrońmy klasyki i young timery!!

Post autor: stealth »

kirpek pisze:i to co wiem z innych artykułów, że jeżeli oddajemy samochód na złom nie może brakować żadnych ze jego elementów. za ich brak trzeba będzie dopłacać. a jak widzę te Twoje zdekompletowane civici;) z resztą sam wiesz;) pochowaj je gdzieś do szopy bo jak wejdzie w zycie ta ustawa, to jeżeli masz sąsiada który Cię nie lubi.. albo jakiegoś wroga...
No ale to przecież akurat już obowiązuje od wielu lat. Auto masz oddać do stacji demontażu i tyle :) Co najwyżej można się za brak OC czepnąć :)
Awatar użytkownika
kirpek
#Civic4g Member

Re: chrońmy klasyki i young timery!!

Post autor: kirpek »

stealth pisze:
kirpek pisze:i to co wiem z innych artykułów, że jeżeli oddajemy samochód na złom nie może brakować żadnych ze jego elementów. za ich brak trzeba będzie dopłacać. a jak widzę te Twoje zdekompletowane civici;) z resztą sam wiesz;) pochowaj je gdzieś do szopy bo jak wejdzie w zycie ta ustawa, to jeżeli masz sąsiada który Cię nie lubi.. albo jakiegoś wroga...
No ale to przecież akurat już obowiązuje od wielu lat. Auto masz oddać do stacji demontażu i tyle :) Co najwyżej można się za brak OC czepnąć :)

a mówię tam że to ma wejść?? :P
jak jest oc to nie ma problemu
gorzej jak np ktoś chce uratować jakiegoś klasyka. mieszkam u gościa teraz który w ten sposób uratował 3 wrszawy. do niedawna jeszcze miał dwie. a teraz została mu się jedna;) i wszystkie jeżdżą!!

albo tak jak wbr bebeszy civy i sprzedaje czesci, bedzie miał problemy.

a najgorsze jest to że tworzy się monopol tych smiesznych zakładów!!
jak mam jakieś auto które nadaje się na cześci (bez prawa do rejestracji) to mogę nawet w całości je sprzedać choćby i wbr i dostanę więcej niż na złomie!!
Obrazek

kochajmy 4g- tak szybko rdzewieją!!!

preferuję podryw brajlem :kijemgo:

A-dlaczego tyle wkładasz w to stare gówno (civic)
B-bo stare, bo gówniane, bo wiem że mi go ZAZDROŚCISZ (civica).
ODPOWIEDZ