"Ankieta" Czy zakładamy stowarzyszenie CIVIC 4G??

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Czy zakładamy stowrzyszenie CIVIC 4G??

Czas głosowania minął 2006-09-13, 17:17

TAK
44
69%
NIE
7
11%
NIE MAM ZDANIA
13
20%

Liczba głosów: 64

Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: DODi »

Michuu pisze:Pozatym tam gdzie sa pieniadze tam sa spory a wolal bym tego uniknac pewnie kazny z nas by wolal.
To tez racja, ze potem moga sie pojawic problemy i rózne nieprzyjemnosci. Tymbardziej ze nie o małych pieniadzach bedzie czasami mowa bo niektórzy bedą dawać dosyc konkretną kase. Tak rozmyslając to coraz bardziej jestem za tym by jeszcze narazie poczekac z tym zakładaniem stowarzyszenia przynajmniej z rok. Na przyszły zlot moze sie uda jakas kase załatwic na nagrody lub jakies inne upominki. MOze nie az tak duze ale zawsze cos....
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Awatar użytkownika
beddom
#Civic4g Member
Auto:: ED4
Silnik:: B16A1

Post autor: beddom »

Ja rowniez uwazam ze trzeba sie nad tym zastanowic i przemyslec sprawe glebiej. Wszystko co do tej pory zaobserwowalem na forum 4g jak i na zlocie bylo sprawa spontaniczna i bardzo mi sie to podoba. Ludzie ktorzy twaorza klimat tego formu sa wspaniali. Obawiam sie jednak ze jesli nase forum przeksztalci sie w "instytucje" to moze juz nie byc tak kolorowo.
Narazie nie ododaje zadnego glosu na tak czy nie.

Jak juz ktos napisal wyzej istnieje duzo klubow ktore nie sa stowarzyszeniami i swietnie daja sobie rade nawet w pozyskiwaniu sponsorow.
Awatar użytkownika
beddom
#Civic4g Member
Auto:: ED4
Silnik:: B16A1

Post autor: beddom »

DODi, wedlug mnie nie licza sie nagrody wazne jest spotkanie ludzi ktorzy w tym samym momecie wyrazaja ta sama pasje - a czy ktos dostanie nagrode czy nie nie ma znaczenia.

A jesli mowa o nagrodach to zawsze przed zlotem mozna zrobic zbiorke na forum (tak samo jak bylo z serwerem) i pieniadze zawsze jakies tam beda chcby na dyplomy, ktore choc nie przedstawiaja rzadniej wartosci materialnej
dla mnie sa czyms wiecej niz nagroda!
Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: DODi »

Wiesz - pucharki + dyplomy to chyba najlepsza nagroda. A na 3-4 pucharki potrzeba nam koło 100 zł wiec to nieduzo kasy. Jak juz mówiłem ja moge załwtic z 4-8 litrów oleju wzamian za wywieszenie na zlocie banerku. CZyli kolejne cos. Moze prezydent Bełchatowa cos dorzuci i w sumie narazie nie było by zle. A do zlotu mamy jeszcze rok :D
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Awatar użytkownika
Bobas
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Bobas »

Ja niestety tez nie jestem za tym pomyslem zadkadania calego tego stowazyszenia, za wczesnie na takie rzeczy nie podniecajmy sie tak szybko. Jak dla mnie to jest za powazna sprawa. Nie wiem czy jest taki sens i potrzeba. Osobiscie przy 4 gen nie zamierzam spedzic pol zycia taka prawda i pewnie wiekszosc z nas tak mysli , minie gora 5 lat i ja sie przesiadam niestety trzeba przyznac ze samochod jest juz wiekowy, pewnie mi sie rodzina powiekszy i trzeba bedzie wiekszy samochod wiadomo jak to jest. Honda napewno zostanie ale nie bedzie to 4 gen niestety. Dlatego jestem na NIE i tak tez głosowałem.
civic ED7 - sprzedany
civic EE9 - sprzedany
nismo RS13 - sprzedane
EG5 b16 - sprzedane
EG6 - sprzedane
Awatar użytkownika
Ola
#Civic4g Member

Post autor: Ola »

ja też jestem jak najbardziej za zawsze to Stowarzyszenie inaczej się je postrzega

zasady są proste pracuje w PCK a to też Stowarzyszenie wiec cosik na ten temat wiem :hyhy:
Życie to....... OeS
Nigdy nie wiesz co jest za zakrętem:)
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

Ja generalnie jestem na tak, ale:
- może trochę za szybko, może za rok, albo dwa jak DODi wróci, o ile pojedzie...
- może, jak widać było na przykładzie I zlotu, wcale nie potrzeba nam sponsorów i odpowiedzialności za czyny niezgodne z prawem albo jakieś wypadki... /odpukać/
- może jednak przez najbliższy czas niech grono fanatyków się umacnia, a jak będziemy prognozować dużo większe imprezy warto będzie do tematu powrócić...

W każdym bądź razie stowarzyszenie by się przydało, ale może ciut za wcześnie na tak poważny temat... Pożyjemy zobaczymy...

PS: Ja swojego 4g nie zamierzam zmieniać ... Tak mi dopomóż Bóg ...
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
dany
#Civic4g Member

Post autor: dany »

Ja bym powalczył.... :kwasny:
pozdr
dany
Awatar użytkownika
kosa
#Civic4g Member

Post autor: kosa »

jak pisalem juz wczesniej wedlug mnie za wczesnie!
stowarzyszenie tak ale nie teraz
po mojej wypowiedzi kilka osob posluzylo sie H3M i okiej ale nie chodzilo mi o przyklad
chcialem podac osobe ktora sporo wie na ten temat iu moze poradzic TAK czy NIE ;)
ewentualnie dac kilka rad co do samego funkjonowania badz zalozenia stow..
napisaliscie ze jak bedziemy sie pszesiadac z 4(bo beda za stare itp) to zmienimy status????
i co kilka lat bedziemy zmieniac ?co sobie pomysla o nas inni :/
nie idzmy za szybko do przodu bo to moze wywolac jakis chaos ktory moze zepsuc to forum :love:
dlatego powiem na koniec TAK ale nie teraz
teraz mozecie mnie karcic ;)
ODPOWIEDZ