Temat Konsolowy

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Krychu

Re: Temat Konsolowy

Post autor: Krychu »

zdecydowanie wole metal slugi :cwaniak:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

a ja sciagnalem sobie na swieta Medievil :hyhy: :hyhy: :hyhy:
Krychu

to z tym szkieletorem? zajebiaszcze to bylo :ok:
daj jaki namiar na pw skad bierzesz :hyhy:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

No ba, pamietam jak sie nakrecalem na to, i ten czarny humor :hyhy:

Qrde wypalilem to sobie na cd, ale min predkosc zapisu mialem w nero i alcoholu x12, a na playa max to x4. To zalezy od czystej plyty cd??
Krychu

tez czytalem zeby plytki dla psx nagrywac w predkosci 4, ale u mnei tez nie bylo tak malej jak chcialem wypalic wiec sie nagralo w wiekszej i cd dziala :)
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

No mi wlasnie filmy sie przycinaja na medievili, na razie ratuje sie emulatorem, ale to nie to samo ;)
Krychu

ale dzieki za linka :padam: super, nawet nie trzeba czekac :ok:
ogarniam sobie GT, pewnie wersja ntsc na ameryke, no ale trudno, u siebie w aucie tez mam mph wiec nie ebdzie mi to az tak przeszkadzac :rotfl:
Krychu

GT usdm wypalone i dziala, jestem pod wrazeniem :padam: od ponad 10 lat ta gra miazdzy, cudo! zrobilem pierwsza licencje - B tak dla przyjemnosci, nawet pierwszy test czyli wyhamowanie mazdą demio za pierwszym podejsciem na zloto :hyhy: super sie prowadzi te furaki, smignalem juz sobie NSX'em, a pozniej ITR'em, wypas, jeszcze karciochy pamieciochy musze zanabyc i mozna zarywac nocki :cool: na zwyklym kablu z ps2 ntsc ma kolor :zdziwko:
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

GT jest juz kultowe ,ale ja zdecydowanie bardziej cenię sobie GT2 :P Tyle godzin co się w nią grało to głowa boli ... albo inaczej - tyle kilometrów co się w tej grze przejechało ... :P . No i słynne Suzuki Escudo :P . Auto z kosmosu :)
Krychu

wole mocno podrasowane GTO z jedynki niz kosmiczne escudo z dwojki :hyhy:
nie pamietasz jakie bylo ograniczenie w garazu? w dwojce chyba 100 czy tam 200 auta a w 1 :luka:
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

nom Twin Turbo rządziło :) . Pierwsza gra w jaką zagrałem na PSXa to właśnie GT , pierwsze auto jakim jechałem to właśnie GTO stuningowane na maxa :D Jako ,że noobem wtedy byłem toteż po torze latałem jak szmata na wietrze :rotfl: Dzikie rodeo znaczy się :P . Początek ciężki ,ale jak sam zacząłem przechodzic grę od początku , to wpadłem na całego :luka:
GT2 bardziej mi się podobało , ze wzgledu na model jazdy ... po prostu bardziej realny się wydawał . Już nie wspominam o kosmicznej ilości aut i tych torach ... MMmmmMMmmm .. palce lizać ...
GT3 na początku strasznie mnie zauroczył ... wiadomo , swego czasu to była chyba najpiękniesza gra na świecie , nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz w nią zagrałem , minę miałem chyba taką --> :przestraszony: hehe . Ale im dalej w las tym więcej komarów ... mniej aut , mniej torów , mniej wszystkiego ... szybko mi się znudziła ta gierka :dobani:
GT4 to już powrót do jaaaaaaaaaaazdyyyyy :hyhy: Prawie wszystko na wielki + , oprócz jednego ... model jazdy ... zdecydowanie za dużo kontroli nad autem miały te wszystkie "bajery" takie jak kontrola trakcji i inne gówna (coś jak w GT3) ... co z tego ,że wyłączyło się to badziewie skoro model jazdy i tak nie był "mniodzio" :dobani:
O Forzie na Xa i Forzie 2 na x360 , nawet nie wspominam ... model jazdy miodzio ... teoretycznie najlepsze ściganki na świecie ,ale dla mnie GT2 non stop rządzi .... ten feeling towarzyszący graniu w tą grę jest nie do opisania .... chyba ,że ja mam coś nie tak z banią :P
Awatar użytkownika
tiacocstoe
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: tiacocstoe »

a tak z innej beczki ma ktos jakies fajne gry na x-boxa 1? bo w sumie to pogralbym w cos ciekawego, moze fable ktos ma albo cos innego w ten desen? :hyhy:
Wiadomość z ostatniej chwili: CBA zatrzymało św.Mikołaja podczas wręczania korzyści majątkowej!
ODPOWIEDZ