Lsd-j pisze:Smycze będą na święta... ale Wielkanocne i to pewnie też przy dobrych wiatrach!
Ja już zwątpiłem. Pewnie nawet nie są jeszcze zrobione, a gdzie pakowanie i wysyłka. Ruski rok minie.
Dokładnie ja kase wpłaciłem juz w czerwcu,podejzewam ze z zapisami na kalendarze klubowe bedzie tak samo dlatego nawet sie nie wpisuje.
I przez takich jak Ty nie będzie kalendarzy. Termin jest sztywny jeżeli do 16 nie będzie wpłacone na 40 szt to nie dojdzie do skutku kalendarz.
A Szanowny Moderator nie widzi co sie tu dzieje,Dawno Dawno temu Hubson obiecywał ze zaktualizuje listę i od tego dnia przepadł,a od tamtego czasu ile ludzi juz wpłaciło kase.
Może byś tak wpłyną na zaistniałą sytuację,co???
[*]...mieć Przyjaciół...oni Dają Siłę Jakiej Nie Ma Nikt...[*]
To powiedz mi jak mam wpłynąć?
Rozmawiałem wczoraj z Hubsonem (wcześniej nie miałem kontaktu) i chłopak nie ma teraz czasu kiedy za przeproszeniem pierdnąć a co dopiero zająć się tematem smyczy.
Wiem, że skoro się podjął to powinien zakączyć temat ale są też rzeczy, na które nie mamy wpływu.
On zajął się tym i on to zakończy.
Amen
Smycze kiedyś będą, kiedy to czas pokaże. Byliśmy cierpliwi, to teraz też poczekamy.
Jak Hubson będzie mógł, to zapewne zajmie się tym tematem.
Co do sytuacji z kalendarzem, to chętnie bym kupił ale już w tym miesiącu brak środków
Wszystko fajnie tyle, że jak WooojaS nie miał czasu ogarnąć ramek klubowych cz.5 to go wszyscy pojechali i dostał nawet warna.
Staram się być po prostu obiektywny, no offence
venom pisze:Wszystko fajnie tyle, że jak WooojaS nie miał czasu ogarnąć ramek klubowych cz.5 to go wszyscy pojechali i dostał nawet warna.
Staram się być po prostu obiektywny, no offence
Zgadzam się z tobą w 100%!!!
[*]...mieć Przyjaciół...oni Dają Siłę Jakiej Nie Ma Nikt...[*]
Się czepiacie. Temat wisi od maja, tydzień w tą czy w tą i tak żadna różnica. Było 0,5 roku na zamówienie i jakoś to nie szło, to ruch się zrobił teraz, jak wiadomo, że przed świętami nikt nie ma czasu. Trochę wyrozumiałości....
hmmm. temat smyczy nie umarl, a ja nie przepadlem z haisem. w tym tygodniu dam znac kiedy beda juz zrobione smycze. nie moja wina, ze tak dlugo czekalem na hais za nie!!!! prosze wiec nie porownywac tego do ramek klubowych i zapisow prowadzonych przez kogos innego. mam pewne problemy osobiste i rzeczywiscie nie mialem czasu sie tym zajac.
pretensje mozecie miec do osob, ktore zwlekaly z zaplata za nie, a nie do mnie. ogarne na dniach i napisze co i jak.
jak cos mozna dalej wplacac hais za smycze, chociaz uzbieralismy juz wystarczajaca ilosc. zrobie ich troche wiecej. tak wiec do konca tygodnia powinienem juz ogarnac liste osob, ktore zaplacily i bede mial juz info kiedy beda.
przepraszam, ze jest male opoznienie z mojej strony, ale to nie zalezne ode mnie. mam mala lipe teraz i musze sie tez troche ogarnac