Temat Konsolowy

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
Kapcio
#Civic4g Member

Re: Temat Konsolowy

Post autor: Kapcio »

A powiedzcie mi drodzy koledzy czy opłaca się kupować jeszcze PS2 i w co warto na nim pograć. Mam do kupienia za 250zeta i się właśnie zastanawiam czy warto. Piszcie co o tym myślicie :cwaniak:
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

warto ,warto :) tylko napisz mi jakie gatunki gier lubisz :)
Awatar użytkownika
Kapcio
#Civic4g Member

Najbardziej mi podchodzą gry podobne do serii Gothic (coś jak resident albo inne gry w których trzeba i napierdzielać i myśleć zarazem :P ) no i oczywiście ścigałki :oczami:
Stoki Chan
#Civic4g Member

well... God of War (1 i 2) - tam jest ostra napierdzielanka :) . I pomyśleć trzeba nawet :D . Jedna z najlepszych gier na PS2 , must have znaczy się :P .
Resident Evil 4 - wiadomo :) . Na PC wyszła padaka , 100 razy gorsza grafika i fun z gry niż na PS2 :zdziwko:
Seria Onimusha , dwie części Yakuza , seria Devil May Cry a nawet może Final Fantasy 12 Ci podpasuje :D
Jeśli chodzi o wyścigi :
- Gran Turismo 4
-Race Driver
-WRC 4 i 5 (kapitalna sprawa ,Colin się chowa :padam: )

i arcade :
-Wipeout
-Burnout
... wszystkie te gry to system sellery , dzięki którym PS2 sprzedało się w grubych milionach na całym świecie ...
Pozdro :)
Awatar użytkownika
die_hard
#Civic4g Member

Post autor: die_hard »

stoki podaj nick z xbox live to zobaczymy jak lata ten Twoj crx z moja integra ;)
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
Awatar użytkownika
Kapcio
#Civic4g Member

No to Stoki przekonałeś mnie :D Jutro lub w środę jadę po tego PSa i będzie napierdzielanka do samej wiosny :D
Stoki Chan
#Civic4g Member

DJK - to tylko kilka "fajnych" gier ;) . Świetnych tytułów jest naprawdę spoooro :hyhy: Do wiosny nawet 1/100 z nich nie zdążysz zagrać :rotfl: :rotfl: :rotfl:

die_hard - well... :wstyd: mam X360 Arcade (bez HDD) :wstyd: Wyskakuje mi komunikat ,że trzeba pobrać aktualizację i lipa ... chyba potrzebuję twardziela :/ . Może wiesz , jak wrzucić na kompa fotki z Xa ? Bym chociaż pokazał to cudo :hyhy: i kilka innych ciekawych fotek np. z driftu :hyhy:
Awatar użytkownika
Pawel_Siedlce
#Civic4g Member

Post autor: Pawel_Siedlce »

Tak z ciekawości zapytam jest WRC 5 ?, bo na allegro jakos znalezc nie moge
Krychu

Post autor: Krychu »

marian, moze da sie te fotki zgrac na cos co ma pamiec, np mp3player, czy tam aparat, ja tak robilem z fotami GT4 :D
Stoki Chan
#Civic4g Member

Krychu - będę kombinować :P . Tylko gdzie ja teraz znajdę tego pendrive'a :rotfl:

Pawel_Siedlce - WRC Rally Evolved :)
Krychu

Post autor: Krychu »

moze pokazcie swoje pokoje graczy :D u mnie od jakiegos czasu tak jest :rotfl:
Obrazek
wysluzony tv grundig zostal przeniesiony z pokoju brata do mojego, a ze kolek letnich jeszcze do piwnicy nie wynioslem to zrobilem sobie z nich podstawke do sprzetu :D w ten sposob elegancko mam tv+konsole naprzeciw lozka, przed snem sobie pykam w tekkena tak do 2 :P dzis kupilismy nowego tivika, 32" LCD, oczywiscie SONY zeby pasowalo do konsol :cool:
Obrazek
na fotce odpalony dziadek psx :hyhy: ma juz problemy z zasilaczem, ale dziala ;) wormsy na 32" wygladaja spoko, nie ma zle :ok:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

a kupuje ktos z was PSX Extreme?? Ja juz dawno przestalem :/
ODPOWIEDZ